DeGeneres nådde botten – efter att hon kom ut

1 av 2 | Foto: ALL OVER PRESS
PORTIA DE ROSSI Skådespelaren är sedan 2008 gift med komikern Ellen DeGeneres. Så här beskriver hon mötet med tv-stjärnan: ”Mina knän blev svaga och det kändes som att jag blev skjuten i hjärtat med en pil. Vi gillade varandra väldigt, väldigt mycket och det fanns definitivt en hel del kemi där”.

avFrida Söderlund

NÖJE

Hon kan inte tänka sig ett liv utan hustrun.

Men Ellen DeGeneres nådde botten efter att hon kom ut som homosexuell.

– Jag var slagpåsen, säger hon till OUT magazine.

Talk show-stjärnan Ellen DeGeneres, 58, och skådespelerskan Portia De Rossi, 43, gifte sig 2008.

Elva år tidigare hade DeGeneres kommit ut som homosexuell på bästa sändningstid.

Som en av de första öppet homosexuella kvinnorna i underhållningsbranschen fick hon utstå många råa skämt, berättar hon i en intervju med OUT magazine.

– Jag var slagpåsen när det kom till väldigt många skämt. Jag skrattade åt vissa, men jag insåg att det också fanns någon på andra sidan av dem. Det är elakt, säger hon.

”Blir bättre”

Samtidigt hade succén med den egna talkshowen inte tagit fart än.

– Om det här, mitt liv, inte är ett exempel av att ”det blir bättre”, då vet jag inte vad som är det. Tid är en konstig sak. Jag var på botten och utan pengar, utan något jobb i sikte, men med ett steg i taket blir det bättre. Det blir till och med bättre än bättre, säger hon.

Hon tackar också hustrun för lyckan i livet.

– Det finns ingen del med att vara gift som är den bästa. Det är allt. Jag kan inte tänka mig att inte vara gift. Jag har min bästa vän, den som jag vill tillbringa tid med mer än någon annan på jorden, säger hon till tidningen.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!