Hammars försvar i bråket med Schulman

NÖJE

Anklagas för att mobba barn

1 av 2 | Foto: Filip Hammar.

Den infekterade konflikten mellan medieprofilerna Calle Schulman, 36 och Filip Hammar, 41 har fått nytt liv.

Schulman anklagar Hammar för att mobba hans femåriga dotter i sociala medier.

Nu försvarar sig Filip.

”Jag har aldrig uttryckt en enda tanke om det där barnet”, skriver han.

Bråket mellan mediepersonligheterna Calle Schulman och Filip Hammar började redan för ett år sedan. Strax innan prinsbröllopet dömde Filip ut prinsessan Sofias välgörenhetsprojekt Project Playground, som Calle Schulman är engagerad i.

”Fan vad man hoppas att allt går åt helvete för prinsessan Sofias vidriga överklass-charity” twittrade han.

Orden fick Calle Schulman att rasa.

”När du önskar olycka åt projektet jag älskar så mycket så tappar jag varenda uns av respekt för dig. Jag har haft dig som idol. Har velat bli som du. Älskat din briljans. Inget av det där är kvar. Det skiter du i såklart. Men du behöver ta tillbaka det där. Och be om ursäkt”, skrev han och avslutade med att kalla Hammar för ”ditt jävla vrak”.

”Hatar på femåringar”

Under året som gått har tv-profilerna fortsatt kasta ilskna kängor åt varandras håll. Nu rivs bråket upp igen.

Nyligen la Filip Hammar upp en Instagrambild föreställande Calle Schulman och hans fru Anitha på röda mattan på väg in på prins Carl Philip och Sofias bröllop.

”Never forget”, lyder bildtexten.

I samma veva publicerade hans kollega Fredrik Söderholm en hånfull bild riktad mot Anithas och Calles femåriga dotter Penny.

Nu anklagar Calle Schulman Filip Hammar för att mobba hans dotter.

”Tänk att de via sitt bolag Nexiko gör teve åt Sveriges största tv-kanaler. Hammar - han är med i På Spåret han! Haha. Otroligt ändå. På Spåret ena dagen. Och andra dagen hatar han på femåringar och hoppas välgörenhet ska gå åt helvete”, skriver han på Instagram.

”Måste få ett slut”

Under onsdagen publicerade Filip Hammar ett svar på samma medieplattform. Han nekar till att någonsin ha hånat Penny.

”NU måste ni hjälpa mig: Var på den här bilden finns ett femårigt barn, som jag påstås ha "mobbat. Är jag blind? Allt JAG ser är två vuxna människor på en röd matta på väg till deras drömmars mål. En bild som är och förblir underhållande”, skriver han om bilden från prinsbröllopet.

Han fortsätter:

”Detta måste få ett SLUT, för det regnar bomber och napalm i den riktiga världen, men när Sveriges mest opportunistiska människa kallar mig barnmobbare så är det ändå läge att klargöra att jag aldrig uttryckt en enda tanke om det där barnet”.

ARTIKELN HANDLAR OM