Klum: Mina mjölk- tänder ger mig tur

NÖJE

Stjärnornas hemliga bekännelser

1 av 2 | Foto: Heidi Klum.

Hon är ständigt på resande fot med världen som arbetsplats. Men hon åker aldrig ensam. Heidi Klum har ett något udda resesällskap i fickan.

– Jag har alltid med mig mina mjökltänder i en mjuk börs. De ger mig tur.

Heidi Klum, 34, är en av världens mest eftertraktade och kända modeller. Vi har sett henne på otaliga bilder, på catwalken och nu senast som programledare i designsåpan ’’Project Runway’’. Men vägen till statusen som supermodell har varit allt annat än spikrak för Heidi. Som ung ansågs hon vara för mullig och annorlunda för catwalken.

– Men till slut bokade ’’Victoria’s secret’’ mig till en av sina visningar. Och de accepterade mig för den jag var.

I dag är hon en av företagets favoriter och är hon inte en av de änglavingsprydda modellerna leder hon TV-showen kring den världskända visningen.

Gillar Birkenstocks

Med mjölktänderna i penningpungen och Birkenstocks på fötterna har Heidi Klum erövrat modellvärlden. Det tyska skomärket är en av Heidis absoluta favoriter och hon har designat tre olika modeller.

– Jag använder alltid Birkenstocks. Jag har dem när jag går till jobbet, är på stranden eller är i studion. Jag gillar till och med att använda dem på vintern med sockor i. Dessutom tycker jag det är riktigt coolt att använda Birkenstocks till kostym eller till en lång klänning. Då blir de nästan som en accessoar.

”En vacker man”

Heidi är gift med brittiska popartisten Seal, 44. De har tre barn, två söner tillsammans och Heidis dotter från en tidigare relation.

– Mitt liv började på nytt när jag träffade Seal. Jag är magnetiskt attraherad av honom. Han är en mycket vacker man, min superman. Vi kommer alltid vara som nygifta. Jag är fullständigt nöjd med mitt liv och det känns som att jag har allt nu.

(översättning och bearbetning: Johan Forsberg)

Robin Marchbank

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!