Nu blir det trist i BB-huset

NÖJE

Thommy fick gå ut ur ”Big brother”-kåken med svansen mellan benen i går.

Och det var förstås det enda rätta, med tanke på att han har retat gallfeber på varenda kotte där inne – i alla fall när det gäller brudarna – sedan dagen han kom in.

Samtidigt så känns det som ett dramaturgiskt nerköp att han lämnade såpan, eftersom han skapade drama så fort han öppnade sin käft och släppte ut hela den hoppande groddammen som frodades där inne. Han har ju verkligen varit precis den pain in the ass som en castingansvarig måste drömma våta drömmar om på nätterna. Och nu när han har gått blir ”BB” förmodligen lite tråkigare, eftersom alla som är kvar är så jäkla tjenis.

Dessutom vill jag veta mer om de där 400 brudarna som killen har legat med. Vad är dealen? Finns ni på riktigt? Går ni på två ben? Hör av er, vetja.

Vad som är på riktigt och inte kan man fråga sig även när det gäller den självutnämnde glamourkungen Nalle Knutsson, som gästspelade som föreläsare under husets ”kändisvecka”. Jag tycker nämligen det känns som att han skarvar lite ibland. Men jag har säkert fel.

Karolina Fjällborg

ARTIKELN HANDLAR OM