– Jag gillar att ta på folk

NÖJE

Linda Isacsson om sexryktena med kvinnligt nyhetsankare

Linda Isacsson funderar på att skaffa barn.

Men på TV 4 och innekrogar cirkulerar sexrykten om henne och ett kvinnligt nyhetsankare.

– Jag gillar att vara nära och ta på folk, säger Linda.

Foto: "DE KYSSTES ÖPPET" Linda Isacsson har setts kyssa en kvinnlig tv-profil på krogen. Men Linda Isacsson tillbakavisar sexryktena. "Det är klart att de jag tycker om får pussar ibland", säger hon.

Linda Isacsson är en av TV 4:s mest anlitade och folkkära programledare.

Varje vecka ses hon just nu av åtskilliga miljoner tittare i reseprogrammet ”När & fjärran” och nöjessatsningen ”Sveriges värsta””.

Vill bilda familj

Hon har även etablerat sig som kanalens våghalsiga äventyrerska – inte minst genom naturserien ”Farligt möte” där hon sökt närkontakt med världens farligaste djur.

–Jag skulle gärna spela in en ny omgång snart. Men säkerheten måste vara bättre den här gången. Jag är inte odödlig och jag vill ju bilda familj någon gång.

–Det vore ju inte särskilt kul att simma med vithajar med en bebis i magen. Men jag och Jacob pratar inte om att skaffa familj just nu. Däremot är jag inte fullt lika livrädd för det nu som jag var för ett par år sedan, säger Linda.

TV 4 planerar nya inspelningar av ”Farligt möte” i början av nästa år.

Men bland medarbetare på TV 4 talas det även om Linda i andra sammanhang.

För ett år sedan sågs hon krama och pussa ett av SVT:s kvinnliga nyhetsankare på en programledarfest i Stockholm med ett 80–tal personer närvarande. Sedan dess har sexryktena cirkulerat. Nu har de även nått innekrogarna där Linda och kvinnan ska ha setts kyssas.

”Sprids rykten”

Linda Isacsson förklarar:

–Det sprids så mycket konstiga rykten i den här branschen. Jag är en fysisk person och jag älskar människor. Det vet alla som sett mina reportage. Jag gillar att vara nära och ta på folk och det är klart att de jag tycker om får kramar och pussar ibland.

–En puss är för mig bara ett sätt att visa att man tycker om en person och då spelar det ingen roll om det är en man eller en kvinna. Men passionerade kyssar, det får bara Jacob.

Dan Panas