Bagge ska skilja sig

avHelena Trus, Lilian Andersson

Äktenskapet är över – efter 5 månader

1 av 3 | Foto: Foto: KARIN TÖRNBLOM
TATUERINGAR I STÄLLET FÖR RINGAR Anders och Sarah Bagge har båda skrivit under skilsmässoansökan. När paret gifte sig i somras valde de att tatuera in varandras namn på ringfingrarna i stället för att ha vanliga vigselringar.

Äktenskapet höll i fem månader. Nu har Anders Bagge och hans fru Sarah ansökt om skilsmässa.

Men ”Idol”-profilen hoppas fortfarande att de ska förenas.

– Jag tror att vi kan lösa det här, säger han till Nöjesbladet.

Paret lämnade i går in en gemensam ansökan om äktenskapsskillnad till Stockholms tingsrätt. Av dokumentet framgår att de har valt att inte ha någon betänketid.

När Nöjesbladet når Anders Bagge är han förtegen om varför de har beslutat sig för att skiljas:

– Vi har en vänskap som är otroligt stark, så jag hoppas att vi kan lösa det här. Vi kommer försöka få det att fungera ändå.

”Bländande vacker”

Kärlekssagan mellan ”Idol”-jurymedlemmen Anders Bagge, 42, och predikantstudenten Sarah Bagge, 32, fick en ovanlig början.

I direktsänd tv berättade han om sin kamp mot panikångest. Några dagar senare fick han ett meddelande på sin Facebook från en okänd kvinna som ville ge honom några kloka råd om hur han skulle komma till ro med sig själv.

– Jag tyckte att hon var så intressant. Jag gillar att läsa visa ord, så enkelt är det. Och hon har verkligen ordets gåva. Sedan var hon ju bländande vacker på sitt foto också, men det brydde jag mig inte om då, har Anders sagt.

Relationen har gått upp och ner och i början av året separerade de från varandra.

Men det höll inte länge.

Bröllop i kyrkoruin

På Anders exfru Laila Bagges bröllop i mars var Sarah Johansson hans sällskap.

Efter ett och ett halvt års långt förhållande bestämde sig Anders Bagge för att fria till Sarah.

I juli gifte sig paret i en undanskymd kyrkoruin, Ganns ödekyrka i Lärbro, på norra Gotland. Bröllopet var en intim tillställning dit bara de allra närmaste var bjudna.

Anders Bagge blev styvpappa till Sarahs tre barn från ett tidigare förhållande.

– Plötsligt har jag blivit lite vuxen. Det är synd att jag inte hade barn tidigare, de fyller huset på ett sådant härligt sätt, sa han till Nöjesbladet i höstas.

I stället för ringar valde de att tatuera in varandras namn på ringfingret.

I Anders tatuering är S:et i Sarah format som en G-klav.

”Hon hade två villkor”

– Sarah är så snäll och det är därför jag gifte mig med henne. När jag friade hade hon två villkor: Hon ville inte ha en ring, men ett äktenskapsförord. Hon sa ”mitt är mitt och ditt är ditt”, berättade Anders Bagge i höstas.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!