Aprilskämt

April april i nöjesvärlden – så försökte kändisarna blåsa er

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

Dans, bröllop och ny frisyr – men allt var bara bluff

Baggarna ska gifta sig och flytta till USA, Kent köper Spotify för mångmiljardsumma och Pernilla Wahlgrens 8-åriga son Theo ska vara med i ”Let's dance”.

Aprilskämten haglar i nöjesvärlden - vilka lyckades lura dig?

Med tanke på hur många i familjen Wahlgren som redan varit med i ”Let's dance” vore det ju inte helt orimligt att även Pernillas yngsta son Theo, 8, skulle vara med. Men trots ”bildbeviset” lyckades hon inte lura sina Instagramföljare, som snabbt genomskådade aprilskämtet.

Kamratposten på engelska

Efter 123 år på svenska ville barn-och ungdomstidningen ändra om rejält. Från och med nästa nummer görs tidningen på engelska i stället och heter KP Magazine.

– Många av läsarna märker nog ingen skillnad. De är redan bättre på engelska än på svenska. Inte så konstigt, svenska är ett utdöende språk. Om fem år kan du troligen inte hitta en enda tidning på svenska, säger chefredaktören Lukas Björkman till deras hemsida.

Hejdå ”Hälge”, hej ”Gurkan”

Norrtejle Tidnings lyckades reta upp flera läsare rejält genom att tillkännage att den älskade tecknade serien ”Hälge” ersätts med den nya serien ”Gurkan”.

– Numera trycks ju NT i Västerås, den så kallade ”gurkstaden”. Så det finns en logik i att ta in serien ”Gurkan”, säger tidningschefen Mattias Carlson.

Baggarna gifter sig

Att Anders Bagge ska flytta till USA är känt sedan tidigare, men att Laila Bagge Wahlgren hänger på och ska gifta sig med Anders i Las Vegas var en ”nyhet” som hon avslöjade under dagen tillsammans med en kärleksfull bild.

Klipper svallet

På tal om ”Idol”. Förra säsongens Petter Hedströms långa svall är nu ett minne blott, försökte han övertyga sina Instagramföljare. Två timmar senare kunde han inte hålla sig från att avslöja skämtet. ”Tror ni själv att jag skulle raka av mig håret?”, skriver han.

Kent köper Spotify

40 000 miljarder kronor. Så mycket har Kent betalat för att köpa Spotify med omedelbar verkan, enligt Gaffa.

”Var bandet fått den här smått astronomiska summa ifrån kan man bara spekulera i, men en teori skulle kunna vara att det är summan av försäljningen av bandets engelskspråkiga albumversioner”, skriver musiksajten.

”Shoreline” är ett plagiat

Broder Daniels ”Shoreline” verkar vara ett plagiat på den argentinska gruppen Campeón Valentíns låt ”Sombras” från 1989, skriver Festivalrykten.

Mange Makers i ESC

Samtidigt är Mange Makers, enligt ett pressmeddelande, klara för Eurovision Song Contest. Gruppen ska köra och dansa bakom artisten Nina Sublatti som representerar Gerogien.

Melin i AIK

Martin Melin verkar använda första april till att försöka uppfylla en gammal dröm. Tillsammans med en gammal bild iförd AIK-kläder på Instagram skriver han:

”Tack alla vuxna och barn som kom idag när jag presenterades som AIK:s nyförvärv. Jag ska vårda vänsterbackspositionen väl - de gånger jag får spela. Tuff konkurrens”.

Kims rumpa som glass

Sist men inte minst - vad vore första april utan ett Kardashian-skämt?

Det brittiska glassföretaget The Licktators kan nu erbjuda glassen ”Ass lolly” för alla som är över 18 år. Glassen är rosa och föreställer en naken Kim Kardashian från realitydrottningens plåtning med Paper Magazine.

ANNONS

Vitare tänder och ett fräscht leende 2022? Köp tandblekning här – resultat på 30 minuter.

Extern länk från Dentway

Köp här

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Aprilskämt

Laila Bagge

Pernilla Wahlgren

Kent

Kim Kardashian