Storbråk efter nakenkuppen i tv

”Let’s dance”-profilen hotar hoppa av efter chocken

avTorbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

Norska ”Let’s dance” skakas av en nakenskandal.

Nu hotar proffsdansaren Tone Jacobsen att hoppa av efter sin danspartners klädkupp i direktsändning.

– Jag vet inte om jag ställer mig på parketten nästa lördag, säger hon till Nettavisen.

Den norska handbollspelaren Frank Løke, 38, stod plötsligt iförd en röd så kallad mankini, det avslöjande tygstycket som Sacha Baron Cohen gjorde berömt med sin karaktär Borat.

Tilltaget chockade hans danspartner Tone Jacobsen, 38, i ”Skal vi danse”, den norska versionen av ”Let’s dance” i lördags.

1 av 3 | Foto: TV2
Bild ur ”Skal vi danse”.

Krishjälp efter sändning

Hon var helt oförberedd på att Løke hade planerat en nakenkupp i direktsändning.

– Jag var absolut inte förberedd. Frank hade kostym hela dagen, men tog på sig Borat-dräkten under sina kläder i reklampausen precis före dansen. Jag kände mig nästan som en gisslan på golvet. Tanken på att bara lämna dansgolvet slog mig inte där och då. Jag var bara så chockerad. Professionellt sett så ska man ju bara köra på, men jag kunde egentligen bara ha lämnat, säger hon till VG.

Tilltaget från hennes nästan nakna danspartnern ledde till att hon fick krishjälp och samtalsstöd direkt efter sändningen, skriver Nettavisen.

– Jag kände mig så sviken och anade inte att han skulle kunna göra något sånt här utan att tänka på mig. Körde så till den grad sitt eget race. Det var pinsamt. Därför ville jag inte vara nära honom. Min rumpa stack ut en halvmeter, helt instinktivt för att få mer avstånd, säger hon till VG.

Nu överväger Tone Jacobsen att hoppa av de norska danstävlingen helt och hållet.

– Jag överväger fortfarande om jag ska hoppa av och vet inte om jag ställer mig på parketten nästa lördag. Troligen tar jag ett slutgiltigt beslut i mitten av veckan. Det som hände har varit en chock för många, säger hon till Nettavisen.

”Jag bryr mig inte”

Efter sändningen vägrade proffsdansaren att prata med sin kändispartner.

Men trots att han sårade och fick sin danspartner att ta illa vid sig så ångrar Frank Løke inte att han visade upp sig näst intill naken i familjeprogrammet.

– Nej, jag är inte i närheten av att ångra det, säger han till VG.

– Jag har fått sjukt mycket bra reaktioner faktiskt. Det är självklart några hatare som tycker att det är osmakligt. Äkta styrka är att visa vem du är och vara dig själv och inte påverkas av vad alla andra tycker. Jag bryr mig inte, jag ger fan i vad alla andra säger.

Under söndagen försökte Frank Løke att mäkla fred med sin danspartner med en bukett rosor.

”Jag har aldrig köpt blommor till någon förut och första gången måste alltså bli för att jag gjort nåt tokigt”, skriver han på Instagram.

Tre skandaler i nöjesvärlden 2018 01:01
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Norge