Stellan Skarsgård nygift

Av: Jens Peterson, Niklas Strömberg, Ylwa Svensson

Publicerad:
Uppdaterad:

Gifte sig med 25 år yngre Megan Everett – nu uppges de vänta barn ihop

Stellan Skarsgård gifte sig med 25 år yngre Megan Everett i Nacka stadshus i måndags. Enligt uppgifter väntar de nu också sitt första barn ihop.
Foto: KARIN TÖRNBLOM
Stellan Skarsgård gifte sig med 25 år yngre Megan Everett i Nacka stadshus i måndags. Enligt uppgifter väntar de nu också sitt första barn ihop.

Skådespelaren Stellan Skarsgård, 57, har gift sig – med sin 25 år yngre Megan Everett.

De blev man och hustru under en borgerlig vigsel i Nacka stadshus i måndags.

Enligt uppgifter till Nöjesbladet väntar paret redan sitt första barn tillsammans.

Här är parets vigselbevis.

Efter att ha levt som sambos i drygt ett år bytte Stellan Skarsgård och Megan Everett ringar i Nacka stadshus den 12 januari – den äktenskapliga lyckan är med andra ord alldeles färsk.

Direkt efter vigseln i måndags flög Stellan Skarsgård till Los Angeles där han nu lägger sista handen vid uppföljaren till ”Da vinci-koden”.

Uppföljaren heter ”Änglar och demoner” och Skarsgård spelar mot bland andra Tom Hanks och Ewan McGregor. Filmen har svensk biopremiär i maj.

Det var under premiären av ”Arn – Tempelriddaren” i Skara i december 2007 som paret visade upp sig tillsammans för första gången, sedan dess har de setts sida vid sida på flera olika internationella galor.

Andra äktenskapet

Megan Everett, 32, besökte även Skarsgård i Grekland under inspelningen av succéfilmen ”Mamma Mia!”.

Everett har rötter på Irland, och i en intervju med irländska Evening Herald har Stellan berättat att paret gärna besöker den gröna ön.

Äktenskapet med 32-åriga Megan Everett är Skarsgårds andra. Han var tidigare gift med My Skarsgård, men sommaren 2007 gick de skilda vägar efter 32 år tillsammans. Paret hann få sex barn ihop – Alexander, Gustaf, Sam, Bill, Eija och Valter.

Ändrar sitt namn

Nu kan Nöjesbladet avslöja att det är ett syskon på väg, enligt uppgifter är nya hustrun Megan Everett gravid. Barnet är hennes första.

På sin Facebook-sida har Megan även lagt till efternamnet Skarsgård.

Nöjesbladet har varit i kontakt med Stellan Skarsgård, men han vill inte prata om vare sig giftermålet eller den kommande bebisen.

– Jag har inga kommentarer, säger han.

Publicerad: