Blondinbella: ”Det är ett missförstånd”

Av: Staffan Dickson

Publicerad:

De elaka kommentarerna blev för mycket – Blondinbella slutar som Malou von Sivers sidekick i TV4:s "Efter tio".

Hette det.

Nu dementerar Blondinbella nyheten.

– Det är ett missförstånd. Jag har inte sagt att jag ska sluta, säger hon till Aftonbladet.

Efter att Isabella "Blondinbella" Löwengrip publicerade ett blogginlägg med rubriken "Inte värt det" kablades nyheten om att hon slutar som sidekick till Malou von Sivers i TV4:s "Efter tio" ut på flera sajter på måndagseftermiddagen.

– En sak som man inte märker när man tittar på ”Efter tio” är alla kommentarer som jag får direkt på skärmen utan att de hinner filtreras. De flesta är snälla men då och då kommer det kommentarer om att jag är ful, äcklig, etc, skrev hon.

Men när Aftonbladet når Isabella Löwengrip tar historien en ny vändning.

"Inte sagt att jag ska sluta"

– Det är ett missförstånd. Jag har inte sagt att jag ska sluta.

Blondinbellas roll som sidekick i programmet har inneburit att hon har plockat upp tittarnas inlägg och åsikter på Twitter.

– När jag blev inbjuden att vara med i programmet hade jag en idé om att vi skulle ha med Twitter som ett komplement till intervjuerna. Helt enkelt för att de blir bättre om tittarna kan delta i diskussionen live. Det som inte har gått bra är att det har kommit elaka inlägg.

"Måste vara annat format"

Är du öppen för en fortsättning?

– Ska jag fortsätta i vår måste det vara ett annat format, där man till exempel filtrerar Twitter-flödet på förhand. Det är trots allt de vettiga kommentarerna som gör programmet bättre. Men det är ändå inte säkert att jag kommer att ställa upp eftersom jag öppnar kontor i Göteborg i vår och delvis kommer att bo där, säger Isabella Löwengrip, som för det mesta har trivts bra med att göra programmet.

– Samspelet mellan mig och Malou har varit fantastiskt, vi brinner för samma ämnen. Dessutom tror jag att jag har bidragit med att kunna knyta an till en yngre målgrupp.

Publicerad: