Justin Timberlake

Justin Timberlake minglade på Gröna lund

Av: 

Jakob Meijer

NÖJE

Från italiensk krog till pappaliv på Gröna Lund.

Justin Timberlake verkar trivas i Stockholm.

I måndags dök plötsligt världsstjärnan upp i nöjesparken.

Justin Timberlake landade i Stockholm i helgen. Och han har redan hunnit med en hel del under sin Sverigevistelse. Inför tisdagskvällens konsert på Friends arena har han både hunnit käka gott och roa sig.

I måndags blev nog både en och annan Gröna lund-besökare förvånad när Timberlake plötsligt syntes gå omkring i parken.

Stjärnan har förevigt sitt besök med en Instagrambild där han syns posera med två jättebollar.

”När du anammar pappalivet men fortfarande har ett vasst hoppskott så att du vinner alla priser”, skriver han till inlägget.

Justin Timberlake syntes redan i lördags på Stockholms gator då han besökte den italienska krogen L’Avventura på Sveavägen.

– Han kom in med ett stort sällskap och satte sig längst in i ett hörn. Han hade neddragen keps, men såg ut att ha roligt, berättade ett ögonvittne till Nöjesbladet.

Där hålls efterfesten

Och vad det verkar blir det mer fest i Stockholm för Timberlake. Nöjesbladet rapporterade tidigare i veckan att artistens officiella fest, efter kvällens konsert, kommer att hållas på nattklubben Rose. Ett ställe han besökte redan 2014 i samband med sin spelning. Då dök både Timberlake och hustrun, skådespelaren Jessica Biel och festade i tre timmar.

– Det är en stor ära att även i år få uppdraget att få arrangera det här. Alla ska verkligen känna sig välkomna, förra gången 2014 var det fantastiskt. Vi hoppas såklart att det kommer bli lika lyckat som tidigare år, säger Kharmagruppens vd Robert Hållstrand som äger Rose.

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte Zlatans nya bok "Adrenalina" – förbeställ här!

Sportbladet Shop

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

Kändisarna som semestrat i Sverige

ÄMNEN I ARTIKELN

Justin Timberlake

Gröna Lund

Jessica Biel