Gomez mamma kollapsade – efter kärleksbeskedet

1 av 3
NÖJE

Selena Gomez återförening med Justin Bieber föll inte i god jord hos hennes familj.

Enligt TMZ kollapsade popstjärnans mamma när hon förstod att dottern var kär i sitt ex.

Sedan fick hon föras till sjukhus.

Selena Gomez, 25, och Justin Bieber, 23, dejtar igen.

Det uppskattas inte av Gomez familj.

I förra veckan ska polis ska ha tillkallats till ett hotell i Los Angeles efter att en familjemedlem blivit orolig för Teefeys hälsotillstånd. Teefey följde sedan med till sjukhus.

Och kollapsen ska ha orsakats av Bieber. Enligt källor till nöjessajten TMZ bröt popstjärnans mamma Mandy Teefey ihop när dottern, kort efter att hon och förra pojkvännen The Weeknd gjort slut, berättade att hon och ex-pojkvännen hade återförenats. När Selena avslöjade att hon och Justin går i parterapi började Teefey befara att relationen skulle bli mer än en kort fling.

Hoppas att relationen ska ta slut

Gomez och Bieber hade en stormig av-och-på-relation mellan 2011 och 2014 och Gomez familj uppges ha varit negativt inställda till Bieber efter uppbrottet. Enligt TMZ hoppas de att relationen ska ta slut.

Samtidigt rapporterar People att kollapsen inte enbart berodde på Bieber.

– Det har varit en stressig tid för Mandy och hon tog själv beslutet att åka till sjukhus och se till att allt var okej. Det är sant att hennes familj inte gillar Justin, men det här var inte bara ett bråk om honom, säger en källa till tidningen.

Kändisparen som skilde sig 2017 00:45
ARTIKELN HANDLAR OM