Tornving klar för ”Ladies night”

avKlas Granström

Publicerad:
Uppdaterad:

Laddar för show med Johnson & Stenmarck

1 av 2 | Foto: Foto: Pontus Höök
Martin Stenmarck och Andreas Johnson är i New York och passar på att klistra upp ”Ladies night”-affischer. Och på postern avslöjas det vem den nye medlemmen är: komikern Mikael Tornving.

Martin Stenmarck och Andreas Johnson är redan klara.

Nu kan Nöjesbladet avslöja att den sista pusselbiten till årets ”Ladies night”-turné blir komikern Mikael Tornving.

– Stenmarck är snygg, trevlig och har varit fotomodell, det finns en massa saker att ösa galla över kring honom, säger Tornving.

Först i augusti börjar repetitionerna av höstens turné – men eftersom Mikael Tornving även var med 2007 så vet han redan nu vad som väntar.

– Sist lärde jag mig att inte göra för små penseldrag på den scenen. Det gäller att vara tydlig i sina skämt, säger Tornving.

Vill driva med sig själv

För Martin Stenmarck, 36, blir det fjärde året i rad med ”Ladies night”. Tidigare har han dragit ett stort lass när det gäller musiken – vilket kommer att ändras i år då ytterligare en renodlad sångare deltar.

– När Andreas är med hoppas jag kunna tänka lite mindre musik och utveckla lite mer skådespel och humorinslag. Jag vill skämta och driva lite med bilden av mig som person, avslöjar Stenmarck.

Det sistnämnda är något som Mikael Tornving, 48, nappar på direkt.

– Bra idé och ganska tacksamt. Jag menar Stenmarck är snygg, trevlig och har varit fotomodell, det finns en massa saker att ösa galla över. Fast publiken kommer att märka att vi gör det med värme, säger Tornving.

Skämt om låt med Carola

Att Martin i stället vill ägna sig mer åt humor har inte heller komikern i gänget något emot.

– Jag vet redan att Martin har mycket idéer, min roll blir väl att bedöma om det går att göra på scen eller om det stannar vid en bra idé, menar Tornving.

Även nytillskottet Andreas Johnsson, 39, lovar att bjuda på sig själv – i det för honom lite ovana sammanhanget med endast kvinnor i publiken.

– Jag släpper en singel i höst, sen är jag inte främmande för att köra gamla hits som ”Glorious”. Att bjuda på ett eller annat skämt om min och Carolas låt går väl bra det med, säger han.

Publicerad: