Allsången en överraskning

NÖJE

Familjen sa inget till Kevin om inbjudan

Foto: Kevin Borg hade bara en vecka på sig att förbereda sig inför sin medverkan i ”Allsång på Skansen”. ”Det här är en av de bästa grejerna jag gjort, så coolt att gå runt bland publiken och att de sjunger med”, säger han.

Det var bara någon vecka sen som Kevin Borg fick veta att han skulle vara med i ”Allsång på Skansen”.

Familjen hemlighöll länge hans framträdande.

– De ville inte säga utan ville överraska mig, säger han till Nöjesbladet.

Foto: Kevin och Caroline.

För en vecka sen kom beskedet om att ”Idol”-vinnaren Kevin Borg, 23, skulle vara med i ”Allsång på Skansen”. Själv fick han beskedet i Älvsbyn när han spelade med ”Digiloo”-gänget.

– Min tjejs pappa Leif skickade en ringsignal där Anders Lundin säger ”vem ska vara med nästa vecka i ’Allsång på Skansen’, men jag fattade först ingenting, säger han till Nöjesbladet.

Familjen hemlighöll länge hans framträdande.

– Min tjej visste men ville överraska mig. Dessutom är det väldigt väldigt mycket med hjälp av produktionen av ”High school musical” som jag är här. Jag vill tacka dem väldigt mycket, säger Kevin Borg och ger flickvännen Sofia Lundgren en puss.

Spelar i musikal

Att Kevin Borg spelar rollen som Troy i ”High school musical” på Göta Lejon i Stockholm framgick tydligt på Sollidenscenen. Tillsammans med Caroline Johansson Kuhmunen som spelar Gabriella sjöng han låten ”Vi kastar loss” från produktionen.

– Det här är en av de bästa grejerna jag gjort, så coolt att gå runt bland publiken och att de sjunger med. Men självklart var jag lite nervös, säger han.

SVT hade en lucka

Att just Kevin Borg fick chansen berodde på att SVT upptäckt att man hade tid över.

– Det visade det sig att vi hade plats för en person till. Vi försöker tilltala alla grupper och vi saknade någon för de yngre, säger Gunilla Nilars, projektledare.

Samtidigt passar hon på att hylla alla forna ”Idol”-deltagare som varit med i programmet.

– Jag beundrar dem alla, de är så väluppfostrade och ambitiösa.