Uppgifter: Therese Alshammar klar för Let’s dance

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

Therese Alshammar byter simbassäng mot salsasväng.

Enligt uppgift till Nöjesbladet är stjärnan klar för ”Let’s dance”.

– Vi kommer inte kommentera några namn förrän de presenteras, säger Åsa Örtengren TV4:s presskontakt för programmet.

Enligt uppgifter till Nöjesbladet är Therese Alshammar klar för ”Let’s dance”.

I dag, fredag, anlände hon till danslokalerna i Frihamnen i Stockholm.

I oktober 2016 meddelade elitsimmaren Therese Alshammar, 37, att hon skulle lägga av. SM i Eriksdalsbadet samma vecka skulle bli hennes sista tävling. Therese blev snabbt gravid med sambon Johan Wallberg, 40, och i september i fjol föddes sonen Ted, storebror heter Fred.

– Vi är så lyckliga, sa Therese till Sportbladet då via sin presskontakt Nina Philipsson.

Ligger redan i hårdträning

Nu kan Nöjesbladet avslöja att en ny tuff utmaning ligger framför Therese. Enligt uppgifter ska hon vara med i vårens upplaga av ”Let’s dance” och hon lär redan ligga i hårdträning.

Kändisdansarna brukar träna på olika platser i anslutning till Frihamnen i Stockholm där programmet också sänds ifrån och i år ligger träningslokalen i samma byggnad.

I dag fredag anlände Therese till dansstudion med yngste sonen Ted i famnen. De skjutsades dit i en vit bil av Therese sambo Johan.

Tidigare hade Gunde Svan, 56, som sedan tidigare är klar deltagare i programmet, åkt iväg i en Tesla med sin danspartner Jeanette Carlsson. De kom tillbaka 30 minuter senare med lunchpåsar.

Andra som är officiellt klara för programmet är Britt Ekland, 75, influencern Margaux Dietz, 27, och artisten Viktor Frisk, 22.

Åsa Örtengren är presskontakt för ”Let’s dance” och hon vill inte uttala sig om Therese Alshammars eventuella medverkan.

– Vi kommer inte kommentera några namn förrän de presenteras.

Minns du alla vinnare av Let’s Dance? 01:20
ARTIKELN HANDLAR OM