Aniston visar nakenbilder

Publicerad:
Uppdaterad:

Tvingas lämna in alla publicerade bilder till rätten

Jennifer Aniston känner sig sur och kränkt över några barbröstade bilder som publicerats i amerikanska tidningar. "Vänner"-stjärnan har gjort en rättssak av det hela men det verkar som om det mest kommer att slå tillbaka mot henne själv. Hon kommer nämligen att få visa fler kränkande nakenbilder.

Jennifer Aniston.
Foto: ap
Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston har alltså stämt utgivare som publicerat bilder där hon är topless. Bilderna visar en Jennifer som solbadar i trädgården utan något annat än korta shorts på sig. Hon vill att hennes privatliv ska vara hennes och ingen annans och har alltså gjort en rättssak av hela historien. Men nu slår det tillbaka på henne själv.

Måste lämnna in alla nakenbilder

Rätten har nämligen bett "Vänner"-skådespelerskan att lämna in alla nakenfoton och nakenbilder på henne som någonsin publicerats. Och Aniston är enligt vänner en pryd flicka.

- Det kommer att bli väldigt svårt för henne att tala om nakenhet i rätten, säger en vän till Aniston, enligt Skynews.

Det finns en hel del publicerade nakenbilder och även en film på Aniston som måste lämnas in. "Rock star" heter filmen där Aniston spelar i en het scen med Mark Wahlberg.

Ger sig inte

Men trots skammen kommer filmstjärnan inte att ge sig.

- Jennifer var förkrossad av fotografierna som publicerades och kände sig kränkt i sin egen trädgård, ett ställe där hon borde känna sig trygg, säger vännen.

- Hon är fast besluten att hindra toplessfotografierna från att dyka upp igen.

Karin Schmidt

Publicerad: