Så mycket bättre

Källor: Daniel Adams–Ray och Marie Nilsson till ”Så mycket bättre”

Avslöjar: Även Melissa Horn och Moonica Mac uppges vara med i TV4:s musiksåpa

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

Aftonbladet avslöjar: Daniel Adams-Ray, Marie Nilsson Lind, Melissa Horn och Moonica Mac ska vara med i ”Så mycket bättre”.

Väl insatta branschkällor bekräftar att kvartetten är klar för TV4:s populära musiksåpa.

– Ja, det stämmer, säger en person med god insyn.

Med hjälp av väl insatta källor kan Aftonbladet nu avslöja ytterligare fyra artister som ska vara med i TV4:s musiksåpa ”Så mycket bättre” som spelas in i juni på Gotland.

Daniel Adams-Ray, 37, gjorde succé i rapduon Snook under tidigt 2000-tal och är sedan 2009 soloartist med hits som ”Gubben i lådan” och ”Dum av dig”.

Daniel Adams-Ray i Allsång på Skansen.
Marie Nilsson Lind sommarpratade 2019.

Skrev Ainbusks hits

Marie Nilsson Lind, 59, kommer befinna sig på hemmaplan under inspelningen eftersom hon är född och uppvuxen på Gotland. Hon slog igenom tillsammans med sin lillasyster Josefin Nilsson i gruppen Ainbusk som belönades med Karamelodiktstipendiet 2003. Marie är den som skrivit de flesta av Ainbusks låtar, inklusive ”Älska mig” och ”Lassie” som hon skrev tillsammans med Benny Andersson.

Melissa Horn, 34, som är dotter till sångerskan Maritza Horn, 70, har släppt sex album sedan debuten 2007 och har toppat försäljningslistan både i Sverige och Norge. Bland hennes största hits, med över 40 miljoner streams på Spotify, finns ”Jag saknar dig mindre och mindre” och ”Som jag hade dig förut”.

Melissa Horn.
Moonica Mac som egentligen heter Lisa Brolander.

Jämförts med Monica Zetterlund

Stjärnskottet Moonica Mac, 31, som egentligen heter Lisa Brolander, tog sitt artistnamn efter att ha fått sin sångröst beskriven som en blandning mellan Monica Zetterlund och Fleetwood Mac. Hon albumdebuterade 2019 och släppte tidigare i år en duett med Benjamin Ingrosso, 23.

Alla fyra ska, enligt Aftonbladets uppgiftslämnare, vara med i ”Så mycket bättre”.

– Ja, det stämmer. De ska vara med, säger en branschkälla med god insyn i TV4:s produktion.

Martin Nygren, som är exekutiv producent för ”Så mycket bättre” på TV4 vill inte bekräfta Aftonbladets uppgifter, men berättar att upplägget för årets säsong ser ut som de senaste åren där några av artisterna kommer att vara med i samtliga program medan andra kommer och går.

Stenström med i alla program

”Två artister är med oss hela vägen, Thomas Stenström är en av dem”, skriver han i ett sms.

Vad ser du mest fram emot med årets säsong?

”Först och främst ser vi fram emot att få presentera alla artister i årets säsong. Sedan att vi återigen får till roliga, oförglömliga dagar nere på Gotland. Och mer sol än förra året så att vi kan nyttja vår nya fina utescen mer.”

Under veckan har TV4 använt sina egna aktualitetsprogram ”Nyhetsmorgon” och ”Efter fem” för att presentera artister som ska medverka i årets säsong av ”Så mycket bättre”. Och kanalen har också vänt sig till bland andra radiokanalen Mix Megapol för att föra ut namn på deltagare.

Bland de artister som TV4 hittills har bekräftat ingår bland annat Peter Jöback, 49, Siw Malmkvist, 84, och Casper Janebrink, 51. Hela listan finns här.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa – låna pengar enkelt och sänk din ränta.

Advisa

Publisert:

LÄS VIDARE

Kändisparen du kanske glömt – så gick det sen

ÄMNEN I ARTIKELN

Så mycket bättre

Daniel Adams-Ray

Melissa Horn

Marie Nilsson Lind

Moonica Mac

Ainbusk

TV4