Let’s dance

Keyyo ersätter Carola i ”Let’s dance”

Av: 

Linn Elmervik

NÖJE

Keyyo ersätter Carola i ”Let’s dance.

Deltagaren tvingades lämna förra veckan, men får återvända efter Carolas avhopp.

– När vi fick frågan igen var det ganska tudelade känslor för jag var ju sugen på att komma tillbaka och köra igen men jag är också lite rädd för man kan ju åka ut igen, säger hon till TV4.

Carola Häggkvist hoppade av – nu får Kristina ”Keyyo” Petrushina komma tillbaka.

– Produktionen har erbjudit Keyyo att komma tillbaka till tävlingen på grund av den tomma plats som nu uppstått. Vilket hon också accepterat. Keyyo kommer att dansa med Hugo Gustavsson i ”Let’s dance”-kvartsfinalen på lördag, säger Fia Fång, exekutiv producent för ”Let’s dance” till TV4.

Keyyo tvingades lämna programmet förra veckan men kastas nu rakt in i tävlingen igen.

– Det känns jättekul, lite oväntat, säger hon.

Hugo Gustavsson och Keyyo.

”Var ganska påfrestande”

Det var inte självklart att tacka ja när hon och danspartnern Hugo Gustavsson erbjöds den tomma platsen.

– Det var det verkligen inte. Förra veckan var ganska påfrestande, kroppen fick ta en del stryk i knä och nacke och så blev jag ärligt talat ganska ledsen och besviken när vi åkte ut. När vi fick frågan igen var det ganska tudelade känslor för jag var ju sugen på att komma tillbaka och köra igen men jag är också lite rädd för man kan ju åka ut igen, självklart. Men jag känner också att jag vill visa att dansglädjen för mig är större än risken att åka ut och misslyckas.

Carola utmattad

I går kunde Aftonbladet avslöja att Carola hoppar av ”Let’s dance” av medicinska skäl, vilket senare bekräftades av TV4. På Instagram har skriver artisten att det blev för mycket att kombinera inspelningar, träningar och familjeliv.

”Hela min själ och kropp har ropat på återhämtning i flera veckor nu men jag har kämpat på trots knä/axel, handleds och ryggskador, hamstringsinflammation, sår mellan tårna och elaka munblåsor som påföljd av utmattning som läkaren tydligt kunde konstatera”.

ANNONS

Hitta ett kreditkort eller betalkort som passar dig och dina behov! Jämför nu.

Extern länk från Compricer

Jämför nu!

Publisert:

LÄS VIDARE

Carolas ord efter avhoppet: Jag kunde inte andas

ÄMNEN I ARTIKELN

Let’s dance

TV4

Carola Häggkvist

”Keyyo” Kristina Petrushina