NCIS (tv-serie)

Pandemin stoppar inte nya "NCSI: Los Angeles"

Av: 

TT

NÖJE

Trots pandemin fortsätter man att spela in både filmer och tv-serier.

Men det kräver rigorösa säkerhetsåtgärder. I Los Angeles görs den nya säsongen av ”NCSI: Los Angeles” med mängder av restriktioner.

Chris O´Donnell har varit en del av "NCSI: Los Angeles" sedan 2009 – men förutsättningarna har aldrig varit så besvärliga som nu. Via Zoom-länk berättar den amerikanske skådespelaren för TT hur det går till när serien spelas in.

– Det finns inga scener nu där vi alla träffas. Manuset ser till att vi alltid är uppdelade, är ute på olika uppdrag och kommunicerar med varandra med hjälp av modern teknologi.

Alla ska känna sig säkra

Restriktionerna är många, konstaterar han – men det viktigaste är trots allt att alla ska känna sig säkra.

– Huvudkaraktärerna träffas två eller tre stycken åt gången. Vi har dragit ner på antalet statister och alla testas regelbundet. Vi har blivit uppdelades i olika grupper, där det bara får finnas ett visst antal personer på setet samtidigt. Så om jag vill ta en paus och gå till min trailer, så får en annan person, som väntat utanför, gå in. Och vi äter inte tillsammans, alla sitter var för sig. Det är en helt förändrad värld.

O´Donnell säger att man bestämde sig för att först spela in tre avsnitt av den nya säsongen för att se om det skulle fungera att arbeta så.

– Vi testas varje dag. Nu ska vi göra 18 avsnitt den här säsongen, i vanliga fall gör vi 26. Jag är öppen för att göra fler än 18, när barnen är i skolan vill jag arbeta.

"Familjen går alltid först"

Familjen är viktig för honom, och det var en av orsakerna till att han tackade ja till ”NCIS: Los Angeles”.

– Jag balanserar jobb och familj, och familjen går alltid först. Jag hade möjligheten att göra två andra tv-serier, som jag var mer intresserad av, men både skulle spelas in utanför Los Angeles. Och med fem barn så var valet lätt. Jag valde den här serien, som spelas in i LA och som gav mig möjligheten till att också ha ett stabilt familjeliv. Det har hjälpt mig med den stabiliteten.

Efter så många avsnitt av samma serie måste det vara lätt att tappa intresset, att bara falla in i rutin? Det händer, säger han.

– Visst, det finns dagar som kanske inte känns så intressanta, men sen är man tillbaka igen. Och rollfiguren jag spelar är intressant, han tar hela tiden nya steg i livet, öppnar upp, släpper in människor.

ANNONS

Shoppa kläder, skor & inredning hos Ellos – nu med upp till 50% rabatt i outlet.

Extern länk från Ellos

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

11 saker du inte visste om ”Morden i Midsomer”

ÄMNEN I ARTIKELN

NCIS (tv-serie)