Bianca Ingrossos krav på assistenten

Därför får Lovisa Worge inte starta podd

Uppdaterad 2023-05-31 15:32 | Publicerad 2021-03-30

Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrossos krav på assistenten: Starta inte podcast.

Tv-profilen kallar det för ”oproffsigt” i en ny video på Youtube.

– Förut hade jag och Alice en podd, och jag tyckte inte att det kändes proffsigt att våra anställda assistenter och kollegor också skulle ha en podd.

Influencern och tv-profilen Bianca Ingrossos, 26, assistent Lovisa Worge, 24, har tidigare varit sugen på att starta en podd tillsammans med influencern Alice Stenlöfs, 24, assistent Lucas Armando, 24.

I sin nya vlogg på Youtube berättar Bianca Ingrosso varför hon satte stopp för assistenternas podd-planer.

– Förut hade jag och Alice en podd, och jag tyckte inte att det kändes proffsigt att våra anställda assistenter och kollegor också skulle ha en podd, säger hon, och fortsätter:

– Jag tyckte bara att det såg ganska oproffsigt ut. Även fast jag vet att deras vänskap är totalt genuin och de hade fått världens roligaste podd.

”Skulle få mycket skit”

Lovisa Worge har varit Bianca Ingrossos assistent och nära vän i två år. Hon syns ofta tillsammans med Bianca Ingrosso på Biancas sociala medier och är ett välkänt ansikte för många av Biancas följare.

Bianca Ingrosso menar att följarna skulle vara elaka mot Worge, ifall hon hade haft en egen podd.

– Egentligen bryr jag mig inte alls om vad Lovisa gör offentligt, men jag vet att hon skulle få ganska mycket skit, för att så här, ”du vill bara rida på mitt namn”, säger hon i vloggen, och fortsätter:

– Det är det sista hon försöker göra. Hon är den mest hårt arbetande kvinnan i den här branschen tror jag.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso i ”Wahlgrens värld”.
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso i ”Wahlgrens värld”.

”Ganska obrydd chef”

Förutom sina kanaler på sociala medier och sin medverkan i realityserien ”Wahlgrens värld” på Kanal 5 driver Bianca Ingrosso även sminkföretaget Caia, med ett flertal anställda.

Hon säger att hon kanske hade fattat ett annat beslut nu, om Lovisa Worge och Lucas Armando kommit med idén om en podd i dag.

– I dagsläget hade jag inte brytt mig, jag är en ganska obrydd chef. Enda anledningen var att jag tyckte att det kändes oproffsigt och att ni (följarna) möjligtvis skulle ge dem obefogad skit som de förtjänar.

– Skulle de ha en podd tycker jag inte att de förtjänar någon form av hat innan de ens får visa vad de går för, och de tror jag att de hade fått med tanke på vilka jobb de har och vilka de jobbar med och för.

LÄS VIDARE