Elena Belle om saknaden efter makens plötsliga död

”Han lämnade ett stort tomrum”

Publicerad 2020-06-19

Elena Belle med maken Michael Theanne och dottern Luna.

Dottern Luna pratar om sin pappa varje dag.

Elena Belle saknar sin make och har svårt att hålla tillbaka tårarna.

– Hans skratt var så smittsamt och han gillade att driva med allt och alla, säger hon.

Michael Theanne dog endast 45 år gammal efter en promenad med hundarna i Hollywood Hills, USA. Den före detta Hollywoodfrun Elena Belle, 35, föll ihop när hon fick beskedet. I dag gör hon det som känns bäst för henne och dottern Luna, 2, då hon aldrig varit med om något liknande. De ska bland annat åka till Europa och hälsa på familjen.

– Det går upp och ner, lite som en berg- och dalbana. Ibland gråter vi, ibland skrattar vi till alla fina minnen vi har och ibland är vi arga. Vi har nog gått igenom de flesta känslorna, säger hon.

Hur mycket saknar du honom?

– Jag saknar honom varje dag, han lämnade ett stort tomrum. Han hade en stor personlighet så det märks verkligen att han fattas. Hans skratt var så smittsamt och han gillade att driva med allt och alla.

”Hon pratar om honom varje dag”

De tar en dag i taget och Elene Belle försöker hitta sig själv i sin nya roll, något som inte är helt lätt. Dottern Luna har många funderingar kring sin pappa som dog i en hjärtattack.

– Hon pratar om honom varje dag och ställer massor av frågor och saknar honom, säger hon.

Michael Theanne dog plötsligt av en hjärtattack i början av mars.

Hur ser livet ut just nu?

– Just nu måste vi bara få läka och vara. Framtiden vet jag inte. Jag tror att vi stannar kvar i LA. Vi kommer att åka fram och tillbaka till Europa ganska mycket till och från familj. Den enda planen vi har är att åka till Disney world i Miami med Luna.

”Jag hade nog satt ett ultimatum om rökningen och att han skulle ta hand om sig själv”

Under coronapandemin har Elena Belle varit väldigt försiktig.

– Men det börjar bli tröttsamt och jag hoppas att ett vaccin kommer ut snart. Men frågan är om man vågar ta det, säger hon.

Om Michael fortfarande var vid liv, vad skulle du vilja säga till honom då?

– Att jag älskar honom men det sa jag alltid till honom. Men jag hade nog satt ett ultimatum om rökningen och att han skulle ta hand om sig själv.

ANNONS