Regina Lund fick lämna ”Farmen VIP”

”Jag var ju hackkyckling från början”

Publicerad:

NÖJE

Regina Lund valdes till andrekämpe av Sigrid Bernson och fick lämna farmen efter att ha blivit besegrad i kunskap.

Något som inte kom som en chock för skådespelaren.

– Jag var ju hackkyckling från början så det var lite väntat vem det än hade varit, säger Regina Lund till Nöjesbladet.

Skådespelaren Regina Lund, 51, ställdes mot Sigrid Bernson, 30, i kvällens ”Farmen VIP”. Där fick hon se sig besegrad i kunskap om hästens anatomi, och trots sin starka vilja att få stanna på gården tvingades hon lämna tävlingen.

– För mig var ”Farmen” ändå en seger. Jag hade nyligen friskförklarats från cancer och visade mig själv att jag klarade att överleva i en väldigt hård miljö med människor jag inte själv valt att leva med, säger Regina Lund till Nöjesbladet.

Sigrid Bernson hade tidigare i programmet utsett Regina Lund till andrekämpe, något som inte kom som en chock för skådespelaren.

– Jag var ju hackkyckling från början så det var lite väntat vem det än hade varit. Men hon och jag är goda vänner nu och har varit ute på lunch nyligen så det är inga ”hard feelings”. Sigrid är den jag träffat igen efter det att ”Farmen” tog slut.

1 av 4 | Foto: TV4
Regina Lund.

”Utsatt en tid”

Regina Lund berättar att hon innan sin medverkan i ”Farmen” fått motta mordhot och därför ogärna ville åka tillbaka till stan.

– Jag hade varit utsatt en tid i stan så det var en lättnad att få komma ut på landet och vara på hemlig ort.

Hon kämpade även mot kraftiga smärtor i ett ben och säger att läkarna fick kallas till gården akut för att se om skadan och ge henne en spruta.

– Det var inget som redovisades på kamera, men jag kämpade mot kraftiga smärtor. På ett sätt var det tur att jag inte var kvar eftersom jag hade överansträngt mig.

”Farmen VIP” sänds måndagar 20.00 i TV4 och TV4 play

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN