Kanye West får inte bygga sin amfiteater

Stoppas av tjänstemän

avRasmus Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Bygget av Kanye Wests tänkta amfiteater stoppas.

Rapparen tog det första spadtaget för bygget utan tillstånd, nu måste han skicka in en ny bygglovsansökan, skriver TMZ.

1 av 2 | Foto: Rob Grabowski
Kanye West, 42.

Rapparen Kanye West, 42, äger två rancher i delstaten Wyoming, USA. På den ena av dem vill han bygga en amfiteater, någonting som tjänstemän i Park county nu sätter stopp för, rapporterar TMZ.

Vill bygga amfiteater

Artisten har ansökt om att få bygga en 6 600 kvadratmeter stor amfiteater på sin ranch, en teater lika stor som en allsvensk fotbollsplan. Byggarbetare har dock varit där och påbörjat arbetet innan ansökan godkänts. När tjänstemän från Park county först beordrade Kanye West, och det byggteam han anlitat, att stoppa byggnationen ska de ha ignorerat tillsägelsen och fortsatt ändå, skriver TMZ.

Efter att uppmaningen ignorerats har Kanye West nu ett brev från tjänstemännen i Park county att vänta, där det tydligt framgår att byggandet måste upphöra. Dessutom ska han lämna in en ny bygglovsansökan för att ha en chans att få bygga sin amfiteater.

Köpt liknande ranch

Tidigare i år köpte rapparen den första av de två rancherna i samma delstat för cirka 150 miljoner kronor, och den andra fastigheten uppges ligga i samma prisklass. Kanye West har tillsammans med sin fru Kim Kardashian, 39, köpt flera hus och parets fastighetsvälde ökar i snabb takt.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Kanye West

Wyoming