Bianca Ingrosso om oron för Christina Schollin

Hennes mormor blev svårt sjuk: ”Klart man var nojig”

Publicerad:

NÖJE

Bianca Ingrosso har legat sjuk i corona.

Däremot har pojkvännen Phillipe Cohen inte blivit smittad trots att de numera bor ihop.

– Vi fick hem en läkare som tog tester på oss, säger hon till Aftonbladet.

Influencern och kändisdottern Bianca Ingrosso har följt med mamma Pernilla Wahlgren för att titta på livekonserten ”Karantänsessions” som direktsändes på Aftonbladet.

Mellan uppträdandena av bland andra Tommy Körberg, Hanna Hedlund, Molly Hammar och nämnda Pernilla berättar Bianca Ingrosso att hon har varit sjuk i corona.

– Jag tänker jättemycket på corona och jag har också varit sjuk. Jag tog ett sådant där test och det visade sig att jag hade haft corona och är immun, men jag tänker så klart mycket på det. Jag kände att jag var sjuk, men det var ingen fara med mig, men jag tycker synd om alla som lider av det här.

Det måste vara skönt att veta att man har antikroppar även om man inte vet exakt hur länge man är immun?

– Det är jätteskönt om det nu är så. Vi fick hem en läkare som tog tester på oss, det kan man beställa.

Foto: BJÖRN LINDAHL

Hade Phillipe också haft corona?

– Nej, han hade inte haft det trots att vi numera bor ihop. Phillipes bror bor i hans lägenhet. Han var i och för sig sjuk, men hade inte haft det. Man kan ju vara sjuk ändå utan att det måste vara corona.

”De klarar nog vad som helst”

Vi intervjuade nyligen din mormor Christina och hon berättade att hon hade varit jättesjuk i januari?

– Ja, exakt. Hon hade blödande magsår och det var något med lungorna också. Vi pratade med henne på telefon och via Facetime.  Hon mår mycket bättre nu så hon och morfar kan ta sina promenader. De är sådana 80-plussare som lever värsta sociala livet annars, de har ginluncher och festar. De har mått skit av att inte få göra någonting.

Hur kände du när Christina mådde så dåligt i januari?

– Det är klart man var nojig. Vi kunde inte heller åka ned, men jag har aldrig tänkt på mormor och morfar som gamla, de är ju inte gamla i sinnet. De är så jävla starka så de klarar nog vad som helst.

Vad har du och Philippe för sommarplaner?

– Jag planerar aldrig min sommar, men får jag åka till pappa på Mallorca så hoppas jag att jag kommer göra det, annars kommer jag nog bara vara på landet, i mormor och morfars hus på Värmdö. Det är så mysigt där, men antingen det eller om man hyr någon stuga, men det kanske är för sent redan. Att tillbringa sommaren i stan är inget alternativ, jag gjorde det förra året och det var inget kul.

Foto: PRIVAT
Morfar och mormor till Bianca Ingrosso – Hans Wahlgren och Christina Schollin.
Publicerad:

LÄS VIDARE