Anitha Clemence (fd. Schulman)

Anitha Schulman: ”Jag träffar en kille”

Har träffat en kille: ”Jag gillar honom”

Av: 

Louise Åström

NÖJE

Anitha Schulman har varit på kärleksresa i Rom.

I sin podd berättar hon att hon har träffat en man.

– Jag har dejtat den här killen ett tag och jag gillar honom, säger hon i podden.

Förra veckan befann sig Anitha Schulman i Rom. I podden ”Lillelördag” bekräftar hon för kollegan och vännen Ann Söderlund att hon var där med sin kärlek.

– Jag träffar en kille. Jag är som sagt väldigt mån om att skydda mitt privatliv just nu. Jag vill inte att mina barn ska råka ut för någonting som de inte behöver ha någonting med att göra. Jag introducerar ingen person i mitt liv som inte behövs där rent fysiskt, säger hon i podden.

”Gillar honom”

Enligt Anitha hade hon och kärleken diskuterat frågan kring att inte synas på bild redan innan de reste iväg. Än tänker hon inte gå ut med vem det är hon träffar.

– Jag har dejtat den här killen ett tag och jag gillar honom. Det är inte mer med det. Men vi har inte uttalat någonting runt varandra och kommer kanske inte göra det heller.

”Man ljuger väl för sina barn hela tiden”

Calle har en ny kvinna

I december gick Anitha och Calle Schulman ut på Instagram och berättade att de skulle separera. Enligt de båda skedde det hela utan dramatik och de meddelade att de skulle fortsätta umgås tillsammans med barnen.

I måndags bekräftade Calle Schulman att han träffat en ny kvinna. Sandhra, 29, som jobbar som investment manager i en fond.

– Jag kan bara säga att det stämmer att jag träffar henne, det är allt jag kommer säga om det som det är nu. Jag vill ligga lågt om det här, sa han då till Nöjesbladet.

Nöjesbladet har sökt Anitha Schulman som valt att inte kommentera ytterligare.

ANNONS

Tandblekning hemma - få vitare tänder på 30 minuter.

Extern länk från Dentway

Köp här

Publisert:

LÄS VIDARE

Anitha: Därför har jag dumpat Schulman

ÄMNEN I ARTIKELN

Anitha Clemence (fd. Schulman)

Ann Söderlund

Calle Schulman

Kärlek