Amber Heard lämnade gala hastigt efter ’mystisk nödsituation’

Depps ex skulle ta emot pris – tvingades avbryta

1 av 2 | Foto: Parisa Michelle/Splash News
Amber Heard på fredagskvällens välgörenhetsgala i Beverly Hills.
NÖJE

Amber Heard bjöds in till en välgörenhetsgala för att ta emot en fin utmärkelse.

Men plötsligt tvingades skådespelaren lämna evenemanget på grund av en ”allvarlig nödsituation”, skriver E! News.

Skådespelaren Amber Heard, 30, tvingades avbryta sin medverkan på välgörenhetsgalan Unite4: Humanity under fredagen. Hon skulle ta emot en utmärkelse under galans gång, men fick hastigt lämna på grund av en ”allvarlig nödsituation”, enligt hennes vän iO Tillet Wright.

Det skriver E! News, som vidare rapporterar om att stjärnan såg ut att må bra under röda mattan-minglet. Hon poserade då avslappnat framför kamerorna. Senare sågs hon sitta vid ett bord med modellen Clara Delevigne och sin syster, Whitney Heard, och ska då ha sett obekväm och bekymrad ut. Hon lämnade sedan salen genom en sidodörr.

Skulle ta emot pris

Amber Heard bjöds in till galan för sitt välgörenhetsarbete med American Civil Liberties Union. Cara Delevigne och iO Tillet Wright tog emot utmärkelsen i Ambers ställe från presentatören och islamkritikern samt förre holländske politikern Ayaan Hirsi Alis händer.

– Vår kära vän Amber har tyvärr drabbats av en nödsituation och var tvungen att lämna tidigare, sade iO vid överlämningen.

– Jag vill också säga att jag aldrig har sett Amber nervös och då har jag känt henne väldigt länge. Och hon har träffat i princip alla som du skulle kunna bli ”starstruck” på. Men Ayaan Hirsi Ali är som en gud för henne, så att veta att Ayaan var här och att hon trots det fick lämna betyder att det var en väldigt allvarlig nödsituation. Vi hoppas båda två att hon är okej, fortsatte iO.

Donerar sju miljoner dollar

iO hyllade Amber för sitt stöd för organisationen ACLU. Hon har lovat att donera sju miljoner dollar som hon fått efter skilsmässan från Johnny Depp dels till ACLU, med särskilt fokus på att stoppa våld mot kvinnor, dels till barnsjukhuset i Los Angeles. Amber anklagade Depp för att vara våldsam i hemmet, vilket han förnekade till.

Enligt en källa till TMZ ska Amber Heard ha blivit plötsligt sjukt under galan, men ska nu må bättre.

ARTIKELN HANDLAR OM

ACLU