Lisa Marie Presley i smutsig skilsmässa

Exmakarna i krig med varandra: ”Hon har mycket svårt att vara ärlig”

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: AP TT NYHETSBYRÅN
Lisa Marie Presley.

NÖJE

HOLLYWOOD

Det är krig mellan Lisa Marie Presley och hennes ex, musikern Michael Lockwood.

Han uppger att hon bröt mot en domstolsorder när hon avslöjade att han utreds för barnporr.

Nu hotar han att hänga ut tidigare okända anklagelser mot Elvis Presleys dotter.

– Hon tycker det är viktigare att skada mitt rykte än att tänka på att hennes falska uppgifter kan nå våra döttrar, säger han.

Michael Lockwood, 55, kallar 49-åriga Lisa Marie Presley hämndlysten för att hon gått ut med att han utreds för hundratals vågade bilder och ”obehagliga” videor av barn som hon fann i hans dator.

– Det äcklar mig att hon beskrivit obekräftade uppgifter om mig. Men som jag upplevt under vårt tioåriga äktenskap – och som jag tror att rätten kommer att se – har hon mycket svårt att vara ärlig. Väldigt sällan tar hon personligt ansvar för sina egna fel och brister.

Hotade med avslöjande

Lisa Marie, som tidigare varit gift med Michael Jackson, har uppgett att polisen beslagtagit 80 av Lockwoods elektroniska prylar och nu går igenom dem.

– Jag har ingen aning om vad mer de kan innehålla, men jag fruktar att det är fler och värre bevis, säger hon.

Lockwoods advokat, Jeff Sturman, uppger att Presleys advokat, Mark Gross, nyligen ringde hans kontor och ”hotade” att gå ut offentligt om inte Lockwood gav upp kravet på 350 000 kronor i månaden i underhåll och 880 000 kronor i ersättning för advokatkostnader.

Presley och Lockwood vigdes i en påkostad ceremoni i Kyoto i Japan 2006.

I juni i fjol flyttade de isär.

Sedan dess träter de.

Bränt miljarder

Presley har uppgett att nästan hela hennes förmögenhet på 2,5 miljarder kronor är borta. Hon har också uppgett att hon måste betala för två barnflickor som kan övervaka parets tvillingar, Finley och Harper, 8, när Lockwood träffar dem.

DailyMail har tidigare rapporterat att flickorna omhändertogs av de sociala myndigheterna efter att Lockwoods dator sökts igenom.

I dokument som Lockwood lämnade till rätten på Alla hjärtans dag uppgav han att Lisa Marie gömmer en stor del av sin förmögenhet och bara låtsas vara pank. Han uppger att hon fortfarande får fyra miljoner kronor i månaden från den stiftelse som Elvis inrättade innan han dog 1977.

Själv uppger han att han de senaste tre åren i genomsnitt bara dragit in 485 000 kronor.

Publicerad: