Ringde Sigrid – när hon fick höra om kärleksnatten

1 av 2
Erik Bäckman och Linnea Åberg blev ett par i årets ”Bonde söker fru”.
NÖJE

Linnea Åberg fick veta om Erik Bäckmans kärleksnatt med Sigrid Bergåkra först när inspelningen av ”Bonde söker fru” var över.

Då ringde hon genast upp Sigrid.

– Hon blev lite upprörd, säger Erik Bäckman.

Erik Bäckman hade nämt flörten med Sigrid Bergåkra för sin dejt Linnea Åberg, men vid resan i veckans ”Bonde söker fru” hade han ännu inte berättat riktigt hur intimt det blivit under kärleksnatten i början av säsongen, berättar han i programmet.

– Nej, då visste jag inte om det skulle vara hon och jag. Då fanns det ingen anledning att berätta, säger han till Nöjesbladet.

”Hon blev lite upprörd”

Hans plan var dock att berätta det innan allt avslöjades i nationell tv.

– Ja, jag berättade det innan programmet började sändas, säger han.

Hur reagerade hon?

– Ja, hon blev lite upprörd, men hon känner Sigrid och pratade med henne och höra hennes ord, sedan var det inget mer med det.

Sigrid beskriver samtalet som ”jättefint”.

– Tänk om fler kunde göra så, säger hon.

Målet: Dubbeldejt i jul

Hon och hennes kärlek Pål Mases har haft kontinuerlig kontakt med Erik och Linnea under hösten.

– Vi ringer varandra hela tiden, samtidigt som Erik är med på högtalartelefon och pratar om livet och varandra. Man stöttar varandra i vardagen och ger tips och råd för att må bra. Vi måste kunna vara godhjärtade i relationer.

Själv berättade hon om flörten direkt för Pål.

– Jag var brutalt ärlig med honom direkt, han har fått en riktig hårddejt av mig om man uttrycker det så. Brutalt och avskalat. Men vi är kanske också på ett annat plan emotionellt och åldersmässigt än Erik och Linnea.

Nu hoppas Sigrid hoppas på en dubbeldejt under julhelgen.

– Vi har alla så fullt upp med bondelivet men jag hoppas att vi ska få påhälsning under jullovet när Erik och Linnea är uppe i Hälsningland så vi får träffas lite. 

ARTIKELN HANDLAR OM