Triangeldramat – sommaren efter ”Bachelor”-finalen

avAndreas Hansson

1 av 6

Han ratade Annica och valde Jennie.

Men under den följande sommaren träffade ”Bachelor”-Sebastian Annica i hemlighet.

– De vill göra det till att jag varit med hela gänget efteråt, säger han

Sebastian Ljungberg, 37, ratade Annica Olsson, 32, och valde Jennie Seling, 29. Men det som ser ut som början på en kärlekssaga vändes upp och ner direkt.

I reklamen på TV4:s eftersnack till ”Bachelor”-finalen avslöjar TV4 att ett triangeldrama briserade efter hemkomsten från Aruba i slutet av maj. Utan att säga något till Jennie träffade han Annica i största hemlighet.

– Redan dagen efter kontaktade han mig men jag läste det inte. ”Jag måste få prata med dig, det har gått så fel till. Jag tänker på dig, jag måste träffa dig så fort jag kommer hem”. Där började huvudet snurra, säger hon.

Hon nobbade honom.

– Jag skrev: ”nej jag vet inte vem du är, du har valt Jennie, stå för det”. Men han gav sig inte. Han ville verkligen att vi skulle prata och träffas och prata, så jag åkte dit för att lyssna vad han hade att säga.

”Jag hade svårt att välja”

Sebastian har berättat för Nöjesbladet att han hade svårt att välja mellan de två tjejerna som fanns kvar i finalen.

– Jag tyckte väldigt bra om både Annica och Jennie, jag hade svårt att välja mellan dem, säger han.

Varken Annica eller Jennie vill gå in på närmare vad det var som hände, på grund av avtalet med tv-produktionen. Jennie berättar att hon inte visste något om att Sebastian träffade Annica.

– Jag kände mig otroligt lurad. Det finns säkert de som gratulerar i kväll och får en helt annan bild i morgon, säger hon.

Ord står mot ord

Klart är i alla fall att händelsen grumlat den lycka hon kände vid finalen på Aruba.

– Det är mycket känslor kring vad jag upplevt, säger hon.

I TV4:s reklamsnutt antyds dessutom att Sebastian Ljungberg träffat fler av tjejerna från programmet i hemlighet sedan hemkomsten till Norge, där han bor.

– De vill göra det till att jag varit med hela gänget efteråt, men jag har inte kontaktat någon av dem. Några har lagt till mig på Snapchat. Jag har inte sökt upp någon, säger han.

Han medger dock att han kunnat vara tydligare i kommunikationen med Jennie och Annica.

Programmet sänds i Sjuan i morgon onsdag klockan 21.

ARTIKELN HANDLAR OM