Alex och Anna vann ”Paradise Hotel 2016”

NÖJE

Alex: ”Jag fick köra dubbelspel”

En körde dubbelspel. En kom in som joker.

I kväll vann Anna Bohman, 24, och Alex D’Rosso, 25, ”Paradise Hotel 2016” efter en tokjämn finalrysare.

– Det är nog det största jag har lyckats med, säger Alex.

De bildade par bara dagar innan finalen. Sedan kammade Anna Bohman och Alex D’Rosso tillsammans hem hela säsongen av ”Paradise Hotel”.

I kväll gick paret segrande ur TV3:s skandalsåpa.

– På ett sätt har man fortfarande inte fattat det. Det känns så skönt att att kan börja släppa lite på alla hemlisar man har hållit på så länge, säger Anna.

– Det känns wow. Det är nog det största jag har lyckats med, säger Alex.

Finalen blev en riktig rysare. Alex och Anna fick en ynka röst mer än konkurrenterna Hampus Marcussen, 23, och Felicia Faridi, 20.

Till slut avgjorde Matilda Lindegren, 22, den deltagare som Alex tidigare hade skickat ut, toppstriden.

– Då var det fan nervöst. Jag visste inte. Jag tyckte att jag hade fått ögonkontakt med henne flera gånger och jag hade en bra känsla. Det kändes rimligt att hon skulle gå till oss, men samtidigt, bara för att Alex gjorde så mot så hade kunnat sätta oss i skiten, säger Anna.

”Kastar du kulan hugger jag dig”

– Jag kommer ihåg att jag tog Annas hand, säger Alex.

Paret delar på prissumman på en halv miljon kronor. Det var självklart för båda två att ingen av dem skulle kasta kulan och göra den andra lottlös.

– När Anna valde mig framför Sebbe kände jag att hon hade full tillit till mig. Jag kommer liksom inte fucka någonting. Jag kommer ihåg att hon var nervös…hon sa: om du kastar kulan så kommer jag hugga dig, säger Alex.

– Det kändes mest fair. Vi hade vunnit finalen tillsammans. Hade Alex eller jag stått där med någon annan när det inte säkert att det hade slutat på samma sätt, säger Anna.

”Hängde aldrig ut någon”

Medan Anna tror att det faktum att hon höll låg profil socialt hjälpte henne att vinna, menar Alex att hans taktiska spel gav honom segern.

– Jag fick köra ett dubbelspel och klura mig fram. Men i slutändan måste man ändå vara omtyckt för att folk ska rösta på en. Jag tror inte jag sa något dåligt om någon under hela tiden för jag tyckte inte illa om någon. Ibland blev man irriterad men jag hängde aldrig ut någon. Jag tror att många tog ut sina aggressioner och därför blev de mindre omtyckta, säger han.

– Bara för att jag inte sa så mycket så trodde folk att jag inte hörde så mycket när de satt och delade med sig. Jag såg och hörde allt, säger Anna.

Hur ska ni fira segern?

– Vi ska äta middag och ut och fira. Jag är skitpepp. Det känns som att det är vår kväll, säger Anna.

ARTIKELN HANDLAR OM