Stjärnans son tappad i golvet – spräckte skallen

Är traumatiserad efter händelsen

1 av 2 | Foto: IBL
Eva Amurri Martinos.
NÖJE

En sjuksköterska tappade skådespelerskan Eva Amurri Martinos en månad gamla son i golvet.
Han föll så illa att han fick en skallfraktur och en blödning i hjärnan.

– Vi hörde hysteriska genomträngande skrik, skriver hon på sin blogg.

Det var i november, strax efter Thanksgiving, som en sjuksköterska tappade skådespelerskan Eva Amurri Martinos och maken Kyle Martinos son i golvet i parets hem. Sköterskan somnade medan hon höll i barnet och han föll till golvet och fick en skallfraktur. Sonen föddes i oktober 2016. På sin blogg berättar skådespelerskan, dotter till Susan Sarandon, nu om den traumatiska händelsen.

”Vi sov och väcktes av ljudet av hans huvud som föll i golvet. Sedan hörde vi hysteriska genomträngande skrik”, skriver hon.

Sonen fick transporteras akut med ambulans till sjukhus där det kunde konstateras att han hade fått en skallfraktur och en blödning i hjärnan.

”Att säga att de dagarna var de två mest traumatiska och ångestfyllda dagarna i mitt liv är en underdrift”, skriver hon.

Kan knappt äta

Efter många undersökningar och tester kunde det konstateras att sonen kommer att bli helt återställd. Olyckan har däremot givit Eva Amurri Martino hjärnspöken och enorma skuldkänslor.

På bloggen berättar hon hur hon knappt vågar lämna bort sonen till någon och beskriver hur hon har svårt att äta. Hör hon sonen gråta får hon en panikattack. Hon blir lätt yr och börjar må illa av oro. Det har gått så långt att hon knappt kan somna efter att ha ammat på natten.

Ska gå i terapi

Efter att ha fått stöd av sin man, Kyle Martino, har hon nu bestämt sig för att börja gå i terapi för att må bättre. Förhoppningen, skriver hon, är att lära sig tekniker som kan hjälpa henne tillbaka till vardagen.

”Jag förtjänar det, och min familj förtjänar det”, skriver hon.
Paret har även en dotter tillsammans som föddes 2014.
Sjuksköterskan, som enligt Martino är mycket ångerfull arbetar inte hos familjen längre, även om Martino skriver att de förlåtit henne.