Kroppsaktivism

Realitystjärnan: ”Hetsbantning och ingrepp har gjort det tio gånger värre”

”Geordie Shore”-profilen Holly Hagan öppnar upp om att acceptera sin kropp

Av: 

Natalie Demirian

Charlotte-Letitia Crosby, Daniel Thomas-Tuck, Gary Beadle, Holly Hagan, James Tindale, Ricci Guarnaccio, Scott Timlin, Sophie Kasaei och Vicky Pattison i fjärde säsongen av ”Geordie shore”.
Charlotte-Letitia Crosby, Daniel Thomas-Tuck, Gary Beadle, Holly Hagan, James Tindale, Ricci Guarnaccio, Scott Timlin, Sophie Kasaei och Vicky Pattison i fjärde säsongen av ”Geordie shore”.

NÖJE

Holly Hagan säger att hon alltid har skämts för sina ”celluliter och hängiga rumpa”.

Nu lovar hon att försöka acceptera sin kropp som den är.

”Jag kan inte ändra hur jag har behandlat den tidigare, men jag kan fokusera på att fatta bättre beslut nu och i framtiden”, skriver hon på Instagram.

Den brittiska realitystjärnan och influencern Holly Hagan, 28, slog igenom i den populära MTV-serien ”Geordie shore” 2011.

I ett inlägg på Instagram tillsammans med en bild i bikini berättar hon nu öppenhjärtigt om hur hon har varit elak mot sin kropp genom åren.

”Jag har alltid skämts över mina celluliter och hängiga rumpa. Åratal av att äta mycket och sedan inte äta alls har inte varit bra. Jag har på flera sätt försökt att förbättra den, inkluderat hetsbantning och ingrepp som bara har gjort det tio gånger värre”, inleder hon inlägget.

”Nu insett”

Hon fortsätter:

”Efter att ha vetat att jag behövde försöka på rätt sätt och fokusera på gymmet och träning i 18 månader har jag nu insett att det här bara är hur min kropp är. Jag kan inte ändra hur jag har behandlat den tidigare, men jag kan fokusera på att fatta bättre beslut nu och i framtiden”.

”Lovar att försöka”

Holly Hagan, som är förlovad med fotbollsspelaren Jacob Blyth, berättar vidare att hon ville visa upp den oredigerade bikinibilden för att förhoppningsvis kunna bygga upp sitt självförtroende så att hon inte skäms på stranden när det är dags att åka på smekmånad efter bröllopet.

”Det här är min kropp. Jag behöver inte älska den, men jag lovar att försöka acceptera den.”

ANNONS EXTERN LÄNK

Årets trender hos Åhléns – fynda inredning, kläder och skor här

Åhléns

Publisert:

LÄS VIDARE

Malin Berghagen: Det är en konstant stress om man ska jaga rynkor

ÄMNEN I ARTIKELN

Kroppsaktivism

MTV