Nöje

Krisplanen: Nielsen tar över Melodifestivalen

Av: 

TT

Nu avslöjar SVT att Sanna Nielsen tar över om någon av programledarna för Melodifestivalen blir sjuka. Arkivbild.
Nu avslöjar SVT att Sanna Nielsen tar över om någon av programledarna för Melodifestivalen blir sjuka. Arkivbild.

NÖJE

Om någon av programledarna för Melodifestivalen blir sjuka är det Sanna Nielsen som tar över – det berättar SVT nu om sin krisplan, skriver Expressen.

När frågan väcktes på en presskonferens förra veckan ville SVT inte svara på vem som skulle axla rollen om någon av de ordinarie programledarna skulle bli sjuka. Men det är alltså schlagerveteranen Sanna Nielsen som står redo.

Förutom att ha deltagit i tävlingen har hon också varit programledare för Melodifestivalen tillsammans med Robin Paulsson, år 2015.

– Vi är så glada för att Sanna tackade ja till vår förfrågan. Hon är ett fullblodsproffs som kan programmet utan och innan. Vi känner oss så trygga med att hon kan hoppa in och göra ett fantastiskt jobb om någon av de ordinarie programledarna skulle bli sjuka, säger Anette Brattström, projektledare för Melodifestivalen, till Expressen.

Melodifestivalen leds i år av Christer Björkman som "huvudprogramledare" och en rad olika programledare för de olika deltävlingarna. På lördag är det Oscar Zia och Anis Don Demina.

ANNONS

Uppvakta mamma med en fantastisk bukett på Mors dag! Extra lyxig gåva fylld med belgiska praliner.

Extern länk från Interflora.se

Beställ nu

Publisert: