Bards och Kakans sex- och blombråk

avAngelica Linde

1 av 3

Nu drar nysatsningen av ”Talang” igång.

Och med Kakan Hermansson och Alexander Bard som två av jurymedlemmarna har det blivit en hel del bråk under inspelningarna.

– Man är ju inte frisk om man inte gnabbas med Alexander Bard. Han har ju skitkonstiga åsikter, säger Karin ”Kakan” Hermansson till Nöjesbladet.

Ikväll sänds första avsnittet av TV4:s nysatsning av ”Talang”, den här gången med Karin ”Kakan” Hermansson, Alexander Bard, David Batra och LaGaylia Frazier i juryn.

Mellan två av dem har tjafs blivit en regel snarare än ett undantag.

– Man är ju inte frisk om man inte gnabbas med Alexander Bard. Han har ju skitkonstiga åsikter. Men man väljer ju inte sina kollegor, säger Kakan Hermansson, 35, till Nöjesbladet.

Att de har så olika åsikter politiskt är en stor bov i dramat, menar Hermansson.

– Grejen med honom är att han tycker att vi är så himla lika politiskt, men jag tycker att vi är miles away. Jag är en solidarisk människa som tror på demokrati, det är inte han. Det blir väldigt krävande, säger hon.

”Älskar att tjafsa”

Men det är inte bara politik som rör upp jurymedlemmarnas känslor gentemot varandra.

– Vi älskar att tjafsa. Hon klagar alltid på att jag pratar så mycket om sex och jag klagar alltid på att hon pratar så mycket om pelargoner. Hon bryr sig bara om pelargoner och jag bryr mig bara om sex. Det är skillnaden mellan Kakan Hermansson och Alexander Bard, även om vi är queer båda två. Hon skällde ut mig senast imorse för att jag kände mig lite pressad att berätta om tantradominatrixen som jag hade tillbringat helgen med, säger Alexander Bard, 55, och fortsätter:

– När hon inte pratar om sig själv så pratar hon om sina blommor, ungefär så kan man sammanfatta Kakan Hermansson. Och så pratar hon om hudvård hela tiden, vilket jag inte vill höra någonting om.

Trött på Bards sexliv

Själv säger Kakan att hon inte skäller ut Bard när hon blir irriterad, men att hon däremot ofta går därifrån när han drar upp vissa samtalsämnen.

– Jag är så trött på hans sexliv, jag vill inte höra om hans sexliv, vem vill det? Vem bryr sig om Alexander Bards sexliv?

”Talang” sänds på TV4 och i TV4 Play lördagar klockan 20.00.

ARTIKELN HANDLAR OM