Sharon Osbournes hämnd på barnflickan

avAlex Hartelius

Paret Osbournes barnflicka försökte förföra Ozzy när han låg däckad i ett sovrum.

Det fick Sharon att se rött och som hämnd hällde hon hundmat över barnflickan.

– Jag tog även snabbkaffe, cornflakes och sirap. Allt, säger Sharon enligt The mirror.

Sharon Osbourne var inte nöjd när familjens dåvarande barnflicka försökte förföra Ozzy Osbourne efter en vild halloweenfest i mitten av 80-talet.

Enligt The mirror ertappade hon barnflickan och maken tillsammans i ett sovrum, där Ozzy låg och sov ruset av sig.

Trots att Ozzy vid flera tidigare tillfällen varit otrogen tog hon den här gången maken i försvar.

– Han hade däckat efter en halloweenfest och hon var överallt på honom. Jag ska berätta vad som hände, jag tog ut henne från sovrummet och söp ner henne, säger hon och fortsätter:

– Sedan gick hon och la sig i sitt sovrum och då tog jag fram hundmat som jag hällde rätt över henne. Jag tog även snabbkaffe, cornflakes och sirap. Allt. Hon var helt täckt.

När Sharon Osbourne vaknade upp nästa morgon hade barnflickan försvunnit.

Foto: Rich Fury / AP TT NYHETSBYRÅN
Sharon och Ozzy.

Sharon om Ozzys otrohet

Sharon Osbourne har talat öppet om maken Ozzy Osbournes alla otrohetsaffärer under deras äktenskap. I en intervju med brittiska Telegraph 2017 berättade hon att paret var nära att bryta upp så sent som året innan, efter att Ozzy haft en affär med sin hårfrisör Michelle Pugh.

Ozzy kastades då ut från deras gemensamma hem och maken gick med på att gå i terapi för sitt sexmissbruk för att rädda äktenskapet.

– Jag gjorde ett stort misstag. Utan Sharon är jag ingenting. Jag älskar henne. Jag kan ärligt säga att jag aldrig har älskat någon annan än min fru, sa Ozzy Osbourne till Hello magazine då, enligt People.

ARTIKELN HANDLAR OM