Little Jinder

Little Jinder: Var utmattad och ledsen

Artisten om tunga tiden och vändningen med pojkvännen

Av: 

Rosanna Berg

LIttle Jinder.
LIttle Jinder.

NÖJE

Little Jinders år av slitsam livsstil satte sina spår.

Hon började gå i terapi när inte ens musiken gjorde henne lycklig längre.

– Är det såhär jag ska leva? Det kommer jag inte orka. Då kommer jag inte leva när jag är 40, säger hon i en intervju med Elle.

För två år sedan började popartisten Josefine ”Little Jinder” Jinder, 32, gå i terapi efter fem år av konstant musikskapande, turnerande och festande. I en intervju med Elle berättar hon om den tuffa tiden när inspirationen till slut försvann.

– Jag ville försöka förstå varför jag var så frustrerad, utmattad och ledsen. Musik har alltid varit det som tagit mig någonstans och gjort mig lycklig. Nu kände jag det motsatta och jag kände mig vilsen. Är det såhär jag ska leva? Det kommer jag inte orka. Då kommer jag inte leva när jag är 40, säger hon till tidningen.

Efter ett misslyckat försök till att vila upp sig hemma bestämde hon sig i stället för att flytta permanent till Paris.

– Mitt i allt blev jag ju då jättekär i en person som gjorde att jag flyttade därifrån. Vi träffades i Sverige precis innan jag åkte. Vi hann precis bli ihop och så drog jag. Han kom till Paris och jag kände bara att jag inte kan vara kvar, säger hon.

”Han är inte en offentlig person”

Sex veckor senare var hon tillbaka i Stockholm för att leva tillsammans med den man som hon nu ska ha barn med. Det var i slutet av april som popartisten meddelade nyheten på Instagram. ”Jag producerar mer än ett mixtape i år!”, skrev hon intill bilden av sig själv.

Vem det är som artisten ska ha barn med har hon hittills valt att hålla utanför rampljuset på eget initiativ.

– Han är inte hemlig. Jag har bara inte postat om honom på sociala medier. Han är inte en offentlig person och har väl inget intresse att synas på det sättet. Men det är inget som varit uttalat får hans sida. Det är mer jag som har känt att det är skönt att inte ha hela sitt liv publikt. Det känns som att jag bryr mig om den här relationen på ett annat sätt. Jag vill inte sätta den i något strålkastarljus och låta den bli bedömd. Jag ville ha honom för mig själv, säger Jinder till Elle.

ANNONS

Shoppa kläder, skor & inredning hos Ellos – nu med upp till 50% rabatt i outlet.

Extern länk från Ellos

Shoppa här!

Login • InstagramRockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

Profilerna: Så överlever vi under coronakrisen

ÄMNEN I ARTIKELN

Little Jinder

Relationer