Fares Fares

Bröllopslycka: Fares Fares och sambon Clara ska gifta sig

Har fyra månader på sig att säga ja till varandra

Av: 

Torbjörn Ek

Fares Fares och Clara Hallencreutz.
Fares Fares och Clara Hallencreutz.

NÖJE

Fares Fares och sambon Clara Hallencreutz planerar för bröllop.

I måndags skickade Skatteverket över det vigselintyg som paret behöver för att kunna gifta sig.

Nu har de fyra månader på sig att bli äkta makar.

Den svenska Hollywood-stjärnan Fares Fares, 47, gör succé i sin första svenska storproduktion på flera år i Viaplays thrillerserie ”Partisan”. Och nu planerar stjärnan för ytterligare succé på en annan hemmaplan, den personliga.

Tillsammans med sambon, konstnären Clara Hallencreutz, 35, ansökt om att kunna gifta sig.

I fredags förra veckan fick Skatteverket in parets ansökan om hindersprövning, som beviljades i måndags. Då skickade Skatteverket ut en bekräftelse på att hindersprövningen är genomförd tillsammans med det vigselintyg som Fares Fares och Clara Hallencreutz behöver för att kunna gifta sig.

Sonen fyller 1

Fares Fares och sambon Clara Hallencreutz bor tillsammans i en våning i Vasastan i Stockholm. För nästan ett år sedan fick de sonen Ziggy tillsammans. Nästa torsdag firar han sin 1-årsdag, och nu tycks paret alltså planera för ett bröllop.

Den populära skådespelaren brukar undvika att prata om sitt privatliv i intervjuer, men när Aftonbladet träffade honom inför premiären av ”partisan” för några veckor sedan berättade Fares Fares hur han träffat sin kärlek.

– Genom vänner. Det är väl det vanligaste sättet, förutom genom jobbet, kanske?

Men när Aftonbladets reporter Jan-Olov ”Gossen” Andersson då frågade om ett giftermål kunde vara på tapeten blev svaret snabbt:

– ”Gossen”, nu är du inne på det privata, vi pratar om andra saker, sa han då.

Måste gifta sig inom fyra månader

Och kanske ligger sanningen bakom den snabba repliken i att Fares och Hallencreutz bröllopsplaner kommit längre än han ville avslöja i intervjun.

Nu har de i alla fall fyra månader på sig att göra slag i saken och bli äkta makar, innan hindersprövningen behöver göras om på nytt.

Alla som gifter sig i Sverige måste ansöka om hindersprövning hos Skatteverket för att säkerställa att det inte finns något lagligt hinder mot äktenskapet. Enligt svensk lag innebär det att Skattverket granskar så att ingen av parterna är under 18 år, att de inte är nära släkt och att ingen av dem redan är gift med någon annan. När Skatteverket undersökt detta skickas vigselintyg ut.

Aftonbladet har sökt Fares Fares via Viaplays och ”Partisans” presskontakt.

Gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om exempelvis samhällefrågor och politik? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka på länken för att anmäla dig.

ANNONS

Muminmuggen Fiske finns nu till ett rabatterat pris hos Nordic Nest - köp den idag!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten

13 miljoner i jackpott: Här är expertens drag på Stryktipset
Publisert:

LÄS VIDARE

”Housewives”-stjärnan skiljer sig – efter 21 års äktenskap

ÄMNEN I ARTIKELN

Fares Fares

Clara Hallencreutz