Ellen Bergström och Niclas Lij ska bli föräldrar

Ellen Bergström är gravid.

För Nöjesbladet berättar tv-profilen och influencern om glädjen – men också om oron och hormonrubbningarna.

– Det känns såklart kul men det känns också läskigt. Många olika känslor.

Idag publicerade tv-profilen och artisten Ellen Bergström, 29, en bild på Instagram som föreställde en rebus. På bilden sitter Ellen på ett stort eldklot medan pojkvännen och tidigare ”Bachelor”-profilen Niclas Lij sitter under med en tändare som orsakat en stor smäll.

Svaret är ”Ellen på smällen” och när Nöjesbladet henne är hon sprudlande glad och tackar för gratulationerna.

– Det känns såklart kul men det känns också läskigt. Det är många olika känslor. Vågar man vara jätteglad, eller vågar man inte det? Det är väldigt blandat. Det gick nämligen inte så bra för min syster första gången. Vi står varandra väldigt nära och det blev en tidig fosterdöd i vecka tjugotvå, så det var jobbigt för alla inblandade. När någon som står en så nära får gå igenom en sådan sak kan det vara svårt att bara tänka att allt ska gå bra. Men jag försöker att inte tänka så.

Ellen Bergström och Niclas Lij.
Ellen Bergström och Niclas Lij.

”Väldigt tidigt”

Ellen Bergström berättar att graviditeten var planerad och att förlossningen är beräknad till 14 april.

– Jag går ju ut med det här väldigt tidigt. Jag är bara i andra månaden. Men jag mår bättre av att folk vet om det. Jag har mått väldigt illa och dessutom varit snurrig i huvudet. Därför är det skönt att folk vet. Och skulle något ha hänt och jag inte hade berättat hade jag ändå pratat om det. Så det finns ingen anledning att inte berätta.

Vad säger magkänslan, blir det en tjej eller en kille?

– Åh, jag vet inte. Men jag börjar tro att det är en tjej eftersom jag har mått så illa. Men vissa säger att man gör det med killar. Men jag tänker ändå att det är en tjej.

Enorma hormonpåslag

Ellen Bergström berättar att de börjat fundera på namn, men att de inte är helt överens i frågan.

– Det är lite skilda åsikter där, säger hon skrattandes och berättar också om det enorma hormonpåslag hon har fått utstå:

– Innan jag blev gravid visste jag nog inte vad hormoner egentligen var och betydde. Men nu förstår jag exakt. Det går inte att bita ihop. Det är så himla sjukt, det kan gå från noll till hundra så snabbt. Jag kan bli helt galen.

Då antar vi att Niclas har fått lägga band på sig?

– Ja, han har verkligen fått bita sig i tungan. Jag vet inte ens om han har någon tunga kvar. Han har haft det tufft. Men det är nog tufft för oss båda i och för sig. Men Niclas har fått stått ut med en del, haha.

Ellen Bergström och Niclas Lij träffades i november 2017 och bara tio månader senare flyttade de ihop i hans lägenhet på Södermalm i Stockholm.

– Vi är väldigt kära och lyckliga. Vi har ju inte varit tillsammans så länge, men jag hoppas verkligen han är Mr Right! Det känns rätt, sa hon till Nöjesbladet då.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I andra avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” berättar mjölkbonden Alexander varför han kände sig hjärntvättad under inspelningen.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publisert:

LÄS VIDARE