Glamour

Glamouristerna deppar - inget ”Glamour” på bra länge

Av: 

Olle Kvarnsmyr

NÖJE

Fans av den minst sagt långkörande tv-serien ”Glamour” får nu verkligen vänta på hur det går
- För första gången på 33 år finns inga nya avsnitt av vårt vardagsnöje, säger Glamouristen Joakim Burman

Varje dag bänkar sig över 100 000 tittare av tv-såpan ”Glamour”. Tv-serien hade premiär 1987 och har har visats i över 7600 spektakulära avsnitt. Serien handlar om de tjusiga, lyxiga och luriga familjerna Forrester, Logan och Spencer. Familjerna tillhör gräddan av Los Angeles elit och tvekar inte en sekund att gå över lik för att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Tv-serien visas i över 130 länder och har mängder av fans som ser fram mot en dos ”Glamour” varje dag. I Sverige kallar sig många fans av tv-serien sig själva för ”glamourister”. Men nu är det slut på sagan. I alla fall på väldigt länge. Detta på grund av coronaepidemin.

Joakim Burman tillsammans med Glamour-skådespelaren John McCoock

Världen är för första gången ”Glamour”-lös

För två månader sedan slutade Hollywood med i stort sett all produktion. Kameror står och samlar damm och alla filmstjärnor sitter mestadels hemma i sina mansions, fingrar på sina smartphones och dricker nyttiga fruktdrinkar deppar. Stoppet har lett i tv-serien Glamours fall att alla avsnitt av Glamour nu redan är sända. Något som har skapat STOR abstinens hos världens alla glamourister.
- Den här veckan är den första veckan som vi i världen är helt Glamour-lösa! För första gången på 33 år finns inga nya avsnitt av vårt vardagsnöje, säger den minst sagt besvikna glamouristen Joakim Burman.

Eventuell inspelning i juni

Enligt branschsajten Deadline kan eventuellt ”Glamour” börja filmas igen i juni men att det är många bitar som måste falla på plats. I coronaepidemins kölvatten har det dykt upp en hel skrälldus med säkerhetsprotokoll som måste följas vid framtida filminspelningar. Regler satte av olika fackföreningar, staden Los Angeles och staten Kalifornien. Glamouristen Burman är orolig över att regler och lagar kommer att påverka tv-serien negativt. Att det gottiga, heta och smaskiga helt försvinner.
- Frågan är hur de kommer att göra, det kanske blir en annan såpa i framtiden utan heta kyssar och famntag, säger Burman oroligt.

ANNONS

Muminmuggarna ABC finns nu åter att beställa i duopack! Förbeställ dina muggar redan idag.

Extern länk från Nordic Nest

Gå till butiken

Publisert:

LÄS VIDARE

Dokument: Pam & Tommy – en galen kärlekshistoria

ÄMNEN I ARTIKELN

Glamour