Sofia Wistam avslöjar fusket i ”Sofias Änglar”

Programledaren: ”Vill ju inte göra något fuskbygge”

Mycket är fejk i tv.

Det säger Sofia Wistam i podcasten ”Tv-fabriken” – och avslöjar fusket i ”Sofias änglar”.

– När det är badrum och kök så måste vi börja veckor innan, säger hon.

Det populära kanal 5-programmet ”Sofias änglar” är inne på sin 14 säsong. I Fredrik Ralstrands podcast ”Tv-fabriken” avslöjar nu programledaren Sofia Wistam att det ofta fuskas i tv och att ”Sofias änglar” inte är något undantag. Exempelvis byggs inte alltid saker lika snabbt som det framställs i programmet.

– Det är väldigt mycket som är fejk i tv, säger hon och ger exempel på saker i ”Sofias änglar”:

– Att vi inte gör allt på fyra dagar kanske. När det är badrum och kök så måste vi börja veckor innan, vi vill ju inte göra något fuskbygge. Sen så är det så klart så att de ibland vet om saker som ska hända.

Svårt hålla distans

Sofia Wistam berättar även att programmet gjort henne mer ödmjuk och att hon, tillsammans med programledarna Johnnie Krigström och Mattias Särnholm, lärt sig komma nära sorgen. Däremot så tror hon det är svårt att hålla en professionell distans när inspelningarna är avklarade.

– Jag tror att vissa grejer lagras och andra förträngs. Ibland kommer de upp – vissa historier, vissa människor – men annars ser man det lite som en resa man gör tillsammans den här veckan. Vi försöker använda de redskap som vi fått för att göra det bättre för folk.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I sjätte avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” avslöjar veckans gäst Susanne Bostrand hur relationen med Jimmy förstördes efter ett samtal bakom kulisserna.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publisert:

LÄS VIDARE