Samir Badran: Jag mår jävligt mycket bättre

Artisten berättar om nya musiken, bröllopsplanerna och nya karriären

Uppdaterad 2020-07-04 | Publicerad 2020-07-03

Samir Badran och Viktor Frisk släpper ”fjortisdunk”.

Men Samir är orolig över hur låten kommer landa.

– Den kan gå så jäkla bra eller så går den så dåligt som ingen annan låt någonsin gjort, säger han.

När Samir Badran, 30, svarar i telefonen är han på väg hem från semestern som han tillbringat tillsammans med sin fästmö Julia Sundquist, 23.

– Jag och min flickvän ska åka hem till Linköping. Vi har solat, badat och njutit av livet på Gotland. Det var riktigt skönt, säger han.

Under fredagen släpper han och Viktor Frisk, 25, låten ”Vad sa du att du hette”. Det är en partyglad låt som Samir Badran beskriver som ”en ironisk fjortisdunk-upptempolåt”.

– Det är en upptaggande låt i festsyfte. Jag skulle säga att genren är fjortisdunk. Typ när man är på en förfest eller fest, då är det en bra låt att rulla igång då man blir taggad och glad. Man kanske kan säga lite ironisk fjortismusik, det kan vara lite roligt att bara dra på den när man vill bli glad, säger han till Aftonbladet Nöje.

Samir och Viktor är aktuella med nya låten ”Vad sa du att du hette”.

Samirs oro: ”Antingen går den åt helvete eller så går den jättebra”

Han och radarpartnern Frisk vill ha en gladare låt och det tog inte lång tid att spela in den.

– Det har bara varit en inspelningsdag på den. Det har gått väldigt snabbt. Allt sker på telefon och med tanke på coronaviruset så har vi inte träffats så mycket. Sen var det bara att hoppa in i studion och spela in. Vi möttes en morgon för tre veckor sen och senare på dagen var det klart, säger han.

Vad har du för förväntningar på låten?

– Det är en jävligt bra fråga. Helt ärligt så har jag ingen aning. Det här är inte min favoritlåt skulle jag säga. Antingen går den åt helvete eller så går den jättebra, det finns inget mellanting. Den kan gå så jäkla bra eller så går den så dåligt som ingen annan låt någonsin gjort. Jag är lite osäker vilken målgrupp den kommer gå in på. Den är inte så barnvänlig och den är heller inte för någon 28-åring.

”Att plugga är mycket roligare än att jobba har jag insett nu”

Den senaste tiden har Samir inte mått så bra då han varit utbränd. Men i dag mår han bättre och har även börjat plugga till mäklare.

– Jag mår jävligt mycket bättre. Det är ingen stress nu och ingen press. Att plugga är mycket roligare än att jobba har jag insett nu. Det är skönt med lite omväxling från så hårt jobb under så lång tid. Jag har inte samma press på mig nu. Det är bara jag som sätter press på mig själv nu hur mycket jag ska plugga, säger han.

Samir Badran.

Han trycker på att det är plugget som står i fokus och berättar även om livet med sin kärlek.

– Det är lugnt och skönt i Linköping också, vi har ett lugnt och skönt liv där. Men vår planering för framtiden är att flytta tillbaka till Stockholm.

”Jag har fått min förlovningsring nu”

För tidigare i år, närmare bestämt i februari, valde Samir Badran att fria till Julia Sundqvist i direktsändning i TV4. Det var mitt under ”Talang” som artisten gick ner på knä och hon sa ja. Nu ska paret planera en framtid tillsammans.

– Jag har fått min förlovningsring nu. Det är en jävligt fin ring. Sen får vi se med tanke på corona, man vill ju bjuda alla sina vänner på ett bröllop, så vi får se hur vi gör i framtiden.

Har ni satt något datum för bröllop?

– Nej, det har vi inte gjort än. Det blev ett plötsligt frieri och sen ska det vara lite planering. Men vi har inte gått igenom saker exakt än och det är 2022 som är siktet. Man vet inte hur lång tid allting kommer ta med corona och man vill ha bra planering bakom det. Jag har ingen stress över det och vi kommer ta det när det känns som en rätt tid i livet.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln