Stjärnparet går skilda vägar efter tio år som gifta

”De har haft problem i deras äktenskap ett tag”

Uppdaterad 2020-07-13 | Publicerad 2020-07-12

Skådespelarna Armie Hammer och Elizabeth Chambers Hammer går skilda vägar efter tio år som gifta.

Armie Hammer och Elizabeth Chambers Hammer går skilda vägar.

Skådespelarparet var gifta i över tio år.

”Det har varit en otrolig resa”, skriver paret i ett gemensamt uttalande på Instagram.

Skådespelarna Armie Hammer, 33, och Elizabeth Chambers Hammer, 37, gifte sig i maj 2010. Nu väljer paret att separera, rapporterar People.

Det före detta paret avslöjade nyheten genom att lägga upp samma bild på sina Instagramkonton.

”Tretton år som bästa vänner, själsfränder, partners och sedan föräldrar. Det har varit en otrolig resa, men tillsammans har vi beslutat att vända blad och gå vidare från vårt äktenskap”, skriver de bland annat.

”När vi går in i nästa kapitel kommer vi prioritera våra barn”

Armie, som bland annat medverkat i ”Call Me by Your Name”, ”The Social Network” och ”The Lone Ranger” och Elizabeth har två barn tillsammans. Dottern Harper Grace, 5, och sonen Ford Douglas Armand, 3.

”När vi går in i nästa kapitel kommer vi prioritera våra barn. Vi förstår att den här nyheten lämpar sig för offentlig dialog. Men för våra barn och för vår familj ber vi om integritet, medkänsla och kärlek under denna tid”, fortsätter uttalandet.

”De älskar fortfarande varandra väldigt mycket”

En uppgiftslämnare till People menar att Armie Hammer och Elizabeth Chambers Hammer fortfarande har känslor för varandra.

– De älskar fortfarande varandra väldigt mycket och har alltid varit nära som familj. Jag vet att deras huvudfokus kommer ligga på deras barn och att ingenting ska ändras för dem, säger källan.

En annan källa säger till Us Weekly att det har varit trubbel i paradiset under en längre period.

– De har haft problem i deras äktenskap ett tag. Beslutet om att separera var inte något lätt beslut, säger uppgiftslämnaren.

Login • Instagram

ANNONS

Följ ämnen i artikeln