Niclas Wahlgren

Niclas Wahlgrens förändring efter separationen: Bästa som har hänt

”Jag ändrade mig totalt”

Av: 

Rasmus Karlsson

NÖJE

Det var en tuff separation från ex-frun Laila Bagge.

I dag mår Niclas Wahlgren ”helt fantastiskt” som han själv beskriver sin tillvaro.

– Det var fan det bästa som har hänt, att göra en utveckling på sig själv, säger han.

På en skala mellan ett till tio ligger Niclas Wahlgren, 54, alltid på en sjua.

– Det är jäkla skönt. Jag har det väldigt bra just nu. Jag kanske skulle vilja ha ett ställe utomlands, men när skulle jag ha tid att åka dit? Syrran har ju i Spanien och åker titt som tätt, säger han.

”Finns alltid någon”

Efter att han och ex-frun Laila Bagge, 47, separerade har Wahlgren sagt att de inte är vänner. I dag har han sonen Kit varannan vecka och är hemlighetsfull kring hur kärleken ser ut.

– De varierar lite sådär, säger han.

Finns det någon i ditt liv just nu?

– Det finns alltid någon som värmer hjärtat lite extra.

Niclas Wahlgren till höger är personlig tränare.

”Ändrade mig totalt”

Radioprofilen och den personliga tränaren har en bra tillvaro där han kombinerar träningen med radiojobbet.

– Jag gjorde en sådan resa där vid skilsmässan så jag tänker inte i vad som saknas eller vad jag vill ha. Jag tänker att jag är så lycklig just nu och tänker njuta av det. Jag ändrade mig totalt med allting, säger han.

”Många säger att jag är tråkig”

Huset på Lidingö har han lagt mycket energi och tid på. På vardagarna arbetar han mer än 40 timmar i veckan, men helgerna är heliga.

– Då ska det umgås med mycket kompisar och käkas gott. Jag älskar att laga mat. Jag bor fruktansvärt fint, jag älskar mitt hem. Det är som ett stort lekhus. Det är bubbelpool, 75-tums tv, både Playstation och X-box. Jag skyller dock på att det är Kits tv-spel, säger han och skrattar.

Brukar ni festa till det?

– Jag lever ganska rent, men jag kan dricka vin och bärs också, men jag gör det inte så jäkla ofta. Många säger att jag är tråkig som till exempel inte shottar, men då måste det vara väldigt speciellt då jag uppskattar att vakna upp fräsch på morgonen.

Niclas Wahlgren med sonen Kit.

”Då kan man hamna i lite klinch”

Ett hett ämne den senaste tiden har varit Niclas Wahlgrens skakiga relation till övriga Wahlgren-släkten. Men detta dementerar han skarpt.

– Den är jättebra, inga konstigheter alls. Precis som i alla familjer så tjafsar man ibland. Man har olika åsikter, om du frågar lillbrorsan så kan jag vara en jobbig jävel. Jag kan tycka att han är jobbig, men vi älskar varandra.

– Finns det någon som står mig närmast i livet så är det min syrra. Vi är ganska yviga i familjen Wahlgren. Vi går verkligen all in i saker, vi räds inte för att säga som man tycker. Då kan man hamna i lite klinch.

ANNONS

Nu upp till 25% rabatt på träningskläder & skor hos Ellos. Inspireras av de senaste trenderna.

Extern länk från Ellos.se

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Frågan Wahlgren vägrar att svara på

ÄMNEN I ARTIKELN

Niclas Wahlgren

Laila Bagge

Lidingö