Här är årets ”Stjärnor på slottet”

En imitatör, en skådespelare och en musikalstjärna.

Här är alla deltagare i årets säsong av ”Stjärnorna på slottet”.

Bosse Parnevik, Ann-Louise Hanson, Marianne Mörck, Regina Lund och Peter Jöback är årets deltagare i ”Stjärnorna på slottet” i SVT. Gänget strålar samman på Teleborgs slott i Växjö i augusti.

Säsongen är den tolfte i ordningen.

– I år har vi fått till en riktigt underhållande cast på slottet! Vi är extra glada över bredden över både genrer och generationer med alltifrån 70-talisten Peter Jöback till 30-talisten Bosse Parnevik, säger SVT:s projektledare Ulrika Midunger i ett pressmeddelande.

Är musikalstjärna

Imitatören Bosse Parnevik var en av 70- och 80-talets stora tv-personligheter och slog igenom i ”Hylands hörna”. Han är pappa till det före detta golfproffset Jesper Parnevik.

Artisten, skådespelaren och healern Regina Lund har synts i ”Rederiet” och ”Göta kanal 2”. Hon har också tävlat i Melodifestivalen.

Peter Jöback fick sitt stora genombrott som Peter i succémusikalen ”Kristina från Duvemåla” och har på senare år gjort karriär på Broadway med i ”The Phantom of the Opera”.

Spelar i ”Bonusfamiljen”

Schlagerveteranen Ann-Louise Hanson fick sin första hit redan 1961 och har tävlat i Melodifestivalen hela 13 gånger. Senast med låten ”C’est la vie” tillsammans med Siw Malmkvist och Towa Carson.

Skådespelaren Marianne Mörck har i vår synts i rollen som mamma Birgitta i tv-serien ”Bonusfamiljen”. Hon har en lång rad revyer, operor och teateruppsättningar bakom sig.

Stjärnorna på slottet sänds i SVT veckorna efter jul.

Publisert:

LÄS VIDARE