Anna Book hemma efter ”Biggest loser”: ”Har varit mycket tårar”

Lycklig över att vara tillbaka hos familjen

Av: Louise Åström

Publicerad:
Uppdaterad:
Anna Book är hemma från ”Biggest loser”.
Anna Book är hemma från ”Biggest loser”.

Anna Book är tillbaka hemma hos sin familj.

Hon har levt isolerad under inspelningen av kändisversionen av programmet ”Biggest loser” som sänds på tv i höst.

– Det har varit sinnessjukt att vara utan familjen, säger hon till Nöjesbladet.

Nöjesbladet har tidigare rapporterat om att Anna Book kommer att delta i kändisversionen av tv-programmet ”Biggest loser”.

Hon är nu hemma från tv-inspelningarna. Trots att hon fått sin telefon stulen under dagen är det en glad Anna som pratar med Nöjesbladet. Hon är mycket lycklig över att vara tillbaka med familjen igen efter att ha levt isolerad.

– Det är det mest fantastiska, underbaraste, skönaste, härligaste, bästaste i hela världen att få komma hem. Det har varit sinnessjukt att vara utan familjen. Det är så jäkla skönt att vara hemma igen. Jag vet var jag hör hemma, säger hon och fortsätter:

– Det har hänt mycket och det känns som att jag är på väg åt ett helt annat håll i livet. Det känns kul.

”Mycket tårar”

Anna har tidigare berättat att hon mått dåligt under en tid, att hon inte placerat sig själv i första rummet eller har hunnit ta hand om sig själv. Nu mår hon däremot bättre.

– Man blir glad av att motionera tror jag.

Hon berättar att hon känner att hon är på väg åt rätt håll.

– Jag har lärt mig mycket och det har varit en spännande resa. Det känns som att jag har fått en hel del nya verktyg i min verktygslåda och jag försöker verkligen att använda de här verktygen på rätt sätt. Men det har inte varit lätt. Det har varit mycket tårar men jag har fått en mycket större förståelse för mig själv, min förmåga och min kapacitet, vem jag är och framför allt vem jag vill vara.

Har du hittat dig själv mer?

– Ja, på många sätt skulle man kunna säga så. Men det är fortfarande en hård resa. Det kommer att bli spännande. Det känns som att jag är med och skapar lite tv-historia ännu en gång, haha, säger hon.

”Biggest loser VIP” har premiär i höst och kommer att sändas i elva avsnitt.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN