Orlando Bloom öppnar upp om nakenbilden

”Jag hade ett ögonblick när jag kände mig fri”

1 av 2 | Foto: Joel Ryan / AP TT NYHETSBYR N
Orland Bloom.
NÖJE

Ex-paret Orlando Bloom och Katy Perry var på semester förra året när Bloom passade på att paddla naken.

”Penis”-bilden spreds som en löpeld över internet, men först nu kommenterar han den pinsamma situationen.

– Jag hade ett ögonblick när jag kände mig fri, säger han till Elle.

När Orlando Bloom, 40, och exet Katy Perry, 32, var på semester i Italien förra året passade de på att paddla. Katy Perry var klädd i bikini, men Orlando Bloom verkade tycka att aktiviteten lämpade sig bäst att utföra helt naken. Bilden på Orlando Blooms nakna paddelkropp spreds snabbt världen över.

– Jag skulle inte ha satt mig själv i den positionen om jag trodde att det skulle hända. Jag har fotograferats en miljon gånger på en miljon olika sätt. Jag har en bra radar, säger Orlando Bloom till Elle.

Bloom avslöjar att han inte hade en aning om att bilden skulle tas, eftersom han och Perry hade lämnats i fred under resten av semestern. Han skrattar när han kommenterar ”nakenpaddlingen” för Elle.

– Jag hade ett ögonblick när jag kände mig fri, säger han.

Kommenterar uppbrottet från Perry

Superparet Katy Perry och Orlando Bloom gjorde slut bara dagar efter årets Oscarsgala för en månad sedan. Ex-paret dejtade under ett års tid, och Orlando Bloom, som annars brukar hålla en låg offentlig profil valde även kommentera deras uppbrott.

– Vi är vänner. Det är bra. Vi är alla vuxna. Hon råkar vara någon som syns väldigt mycket, men jag tror inte att någon bryr sig om vad jag har för mig. Och det borde de inte heller. Det är mellan oss, säger Orlando Bloom till Elle om sin före detta.

Han passade också på att ge ett råd till alla unga som går igenom samma sak.

– Avslut måste inte handla om hat, sa han till Elle.

Även Katy Perry har öppnat sig om det tidigare förhållandet, men hon valde istället att ventilera sig på Twitter.

– Vad sägs om ett nytt tänk för 2017? Du kan fortfarande vara vän och älska dina före detta partners. Ingen är ett offer eller en skurk, skaffa er ett liv allihop!, skrev hon strax efter att de gjort slut.

ARTIKELN HANDLAR OM

Katy Perry

Semester