Här visar Damian Lewis upp sin nya kärlek

Ett år efter Helen McCrorys död – visar upp nya flickvännen Alison Mossheart

Publicerad 2022-07-07

Damian Lewis och Alison Mossheart.
Damian Lewis och Alison Mossheart.

Damian Lewis och Alison Mossheart är ett par.

Ett år efter Helen McCrorys död har ”Homeland”-skådisen hittat kärleken igen – i The Kills-sångerskan.

– Vi är glada för hennes skull, säger Mosshearts mamma till Daily Mail.

”Homeland”-stjärnan Damian Lewis, 51, och sångerskan Alison Mossheart, 43, bekräftade att de var ett par när de myste tillsammans på en sommarfest för en privatmedlemsklubb i London under onsdagen och poserade på mingelbilder tillsammans, skriver Daily Mail.

Mosshearts mamma Vivian, 76, bekräftar också dotterns nya pojkvän för tidningen:

– Jag vet inte hur mycket skit jag kommer att få för det här, men så klart är vi glada för hennes skull, säger hon till tidningen.

– De har gemensamma vänner. Jag vet inte exakt hur de träffades, men det känns okej. Om hon är lycklig så är vi lyckliga. Jag har inte träffat honom ännu, men vill absolut göra det.

Minglat på konstgallerier

Alison Mossheart startade sitt första band som 17-åring och är mest känd som sångerska i framför allt The Kills men även bandet The Dead Weather.

Damian Lewis har haft stora roller i ”Homeland”, ”Billions” och ”Band of brothers”. Han var förkrossad när hans fru, skådespelaren Helen McCrory, dog i cancer i april förra året, 52 år gammal.

I en hyllningstext, som publicerades av Sunday Times beskrev han att hon ”till och med var mer briljant som människa än hon var som skådespelare”, men också att hon, med stor humor, sagt åt honom att ”skaffa massor av flickvänner” efter hennes bortgång, men ”försök åtminstone att ta dig igenom begravningen utan att hångla med någon”.

Och nu är det alltså Alison Mossheart som får honom att le igen. Daily Mail rapporterar att paret den senaste månaden synts på olika offentliga konsttillställningar tillsammans, bland annat på Londons National Gallery och på Serpentine Gallery i Hyde Park.

Helen McCrory och Damian Lewis på premiären av ”Once Upon A Time in Hollywood” 2019.
Helen McCrory och Damian Lewis på premiären av ”Once Upon A Time in Hollywood” 2019.
Rockbjörnen

LÄS VIDARE

Ämnen i artikeln