”Hey Baberiba”-gänget återförenas

NÖJE

Peter Magnusson chattade med läsarna

Peter Magnusson säger: hej svejs, detta är peter som testar...

Peter Magnusson säger: hallå!

Peter Magnusson säger: Hallon! Hej nu är jag här; ställ gärna Edra frågor om ni har några!

Rickard säger: Hej! Vill bara börja med att säga att Blomstertid var fantastiskt bra, Fortsätt på det spåret! Hur kom det säg att du tog det steget att börja med något så helt anordlunda?

Peter Magnusson säger: Tack, de var roligt o höra. Har faktiskt velat göra de programmet väldigt länge och det var helt enkelt nu det fanns tid o möjlighet.

Sara säger: Du och David är ett klockrent team. Hur träffades ni?

Peter Magnusson säger: Tjena Sara, vi träffades när jag började jobba med ett program som hette Pjamas som gick på ZTV för åtta år sen. Han höll på med ett annat program på samma produktionsbolag och så möttes vi och föll för varran.

Andreas säger: Oj min fråga publicerades. Kul!. ehm.. jag har sett filmen och tyckte den var extremt rolig.. Kommer du fortsätta med din skådespelarkarriär?

Peter Magnusson säger: Tack Andreas!! Det hoppas jag, om jag får! Jag har velat göra film i hela mitt liv och det är faktiskt det roligaste jag gjort. Så jag hoppas fler tycker som du så jag får göra fler filmer.

Filip säger: hur startade din karriär inom skådespeleri?

Peter Magnusson säger: De var väl med programmet Pjamas på ZTV om man nu kan kalla det skådespeleri. Men jag ville ju hålla på med det sen jag var liten.

Hej säger: Är det sant att du är tillsammans med Pernilla Wahlgren?

Peter Magnusson säger: Hahaha! Hej på dig, hej. Nä du, inte de minsta. Du förstår, det händer ibland att den sk skvallerpressen slarvar en liten smula med faktagranskningen. Pernilla är världens coolaste tjej, men vi är inte det minsta ihop.

Rebecca säger: Finns "Göran" på riktigt? Eller va de olika människor som blev en? Vi ska se den i början på aug, längtar så!! Saknar ngt humor program med dig, kommer de ngt nytt inom snar framtid?? Kram

Peter Magnusson säger: Hej Rebecca, kul o höra! Göran e nog nån slags pottpurri av människor jag träffat och en viss portion från mig själv också. Jag gjorde ju ett program som gick senast i juni, så jag tänkte jag skulle vila en liten, liten stund. Men ja, det kommer mer framöver!

josefine säger: Vad gillar du för tjejer?

Peter Magnusson säger: Oneurotiska tjejer. vad gillar du för tjejer?

erik säger: hej Fan vad rolig du är men vad är du näjdast över i din kariär

Peter Magnusson säger: Svårt o säg. Ofta blir de ju de man gjort senast, om man nu är nöjd över det. (Jag har dock gjort saker so mjag varit mindre nöjd med) Men just nu är det faktiskt filmen, Sommaren med Göran. Jag är väldigt stolt över att vi lyckades göra den över huvud taget för det är sånt oerhört bök att göra film.

camilla säger: Har du och David något projekt på gång ihop igen?

Peter Magnusson säger: Ja det har vi faktiskt, och Christine Meltzer. Det kommer framöver, men det kan dröja en liten stund.

Virrz säger: Tja Peter! Undrar bara om det kommer nån mer säsong av Situation Magnusson? Det rockar.

Peter Magnusson säger: Tack, Virrz, nej det gör det nog inte faktiskt. Det är för jobbigt att göra sånt program tror jag, känner att jag sprungit runt tillräckligt med dold kamera. Men vem fasen vet, kanske i nån lite annorlunda form om några år när jag egentligen är för gammal! :)

säger: Blomstertid var sjukt bra, finns det nån chans att det blir en andra säsong?

Peter Magnusson säger: Det gör det definitivt

Peter Magnusson säger: Och tack förresten!

BirthdayKid säger: Hejsan !! Jag undrar bara varför Hey baberiba lades ner!? Det var ett roligt program ju! :D

Peter Magnusson säger: Tak för det. Dert var vi själva som la ner det. Vi orkade inte mer. Det är nog det absolut jobbigaste programmet o göra och vi gjorde det mesta själva. Efter några år orkar man liksom inte gå inte och beställa sushi utklädd som kungen. Men det var extremt roligt att göra.

Jenny säger: Är du lika rolig privat som du är på tv/film??

Peter Magnusson säger: Du, jag vet inte. Det beror väl på humör kanske. Med det får nog nån annan bedöma.

Hanna säger: Hej Peter! Du är ju bara sååå grym! :-) Vad skulle ditt drömprojekt vara? Har du nån facebook eller twitter föresten? ;-) Kram.

Peter Magnusson säger: Sommaren med Göran och Blomstertid är båda i väldigt hög grad drömprojekt. Jag vill fortsätta på den vägen, jag kan inte tänka mig nåt roligare. Sen finns det ju andra ideer som jag kanske och förhoppningsvis får förverkliga längre fram.

Simonwest säger: Grattis till din superroliga debutfilm, jag undrade lite om du har gått någon manusutbildning eller liknande?

Peter Magnusson säger: Jag läste film o massa annat i USA o England. Bla nån manuskurs, men jag kan inte påstå att det utvecklade mig så himla mycket. Mer att bara försöka skriva i största allmänhet.

Moderator säger: Det fick bli den sista frågan. Tack Peter Magnusson för svaren och alla läsare för frågorna!

Peter Magnusson säger: Tack som fasiken, alla!