Komikern Roseanne Barrs attack mot Angelina Jolie

NÖJE

Skriver om filmstjärnans ”ondska” i sin blogg

Foto: Går till attack Den amerikanska komikern Roseanne Barr går till hård attack mot skådespelerskan Angelina Jolie. Hon kallar henne bland annat för ”ondskans avkomma”.

Den amerikanska komikern Roseanne Barr, 55, är inget fan av skådespelerskan Angelina Jolie, 33.

I sin blogg ger hon Jolie epitetet ”ondskans avkomma” – och kallar pojkvännen Brad Pitt, 44, för ”andefattig”.

Enligt Roseanne Barr tjänar paret ”258 miljoner kronor om året på våldsamma, psykopatiska filmer och skänker bort en tredjedel till svältande barn i försök att se ut som att de bryr sig – samtidigt som de spottar ur sig fler dumhuvuden som kommer att konsumera mer än de förtjänar och förstöra världen ännu mer”, som hon uttrycker sig i blogginlägget.

Fortsätter attackera Jolie

Den 55-åriga komikern attackerar också Jolie för att hon förra veckan meddelade att hon fortfarande inte bestämt sig för vem hon ska rösta på i det amerikanska presidentvalet.

”Borde du inte vara lite mer upplyst, eller vet du inte att din afrikanska dotter som du håller på varenda bild hade föräldrar som led och dog på grund av republikanernas ekonomiska attack på Afrika under de senaste decennierna sedan Reagan?”, skriver hon.

”Älskar stora vapen”

Barr avslutar sitt inlägg med att uppmana Angelina Jolie att ”gå tillbaka och fortsätta spela in sina filmer om kvinnor som älskar stora vapen och att skjuta hundratals människor till döds”.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!