Britney Spears inte på plats i domstolen

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-01-14

Vårdnadstvisten fortsätter – men stjärnan har inte dykt upp

Kevin Federline dök upp i domstolen.

Men det gjorde inte Britney Spears.

Förhandlingarna i den uppslitande vårdnadstvisten fick börja utan sångerskan, uppger TMZ.

Britney Spears lyste med sin frånvaro när domstolsförhandlingarna i vårdnadstvisten mellan henne och hennes ex-make Kevin Federline började på måndagsförmiddagen lokal tid i Los Angeles.

Federline och hans advokat Mark Vincent Kaplan kom till domstolen, och förhandlingarna började utan att Britney Spears infunnit sig. Mark Vincent Kaplan uppgav till nyhetsbyrån AP på söndagen att det var viktigt för Britney Spears att komma dit för att kunna övertyga domstolen om att få besöksrätt till sina barn, men varken Federline eller Spears var beordrade att närvara i domstolen på måndagen.

Stängda dörrar

Advokater har kallat dagens förhandling den viktigaste hittills. Britney Spears har tidigare haft problem att infinna sig på bestämda tider. Den 12 december anmälde hon sig sjuk inför ett förhör. Sedan anlände hon nästan två timmar för sent till ett ombokat möte vid en advokats kontor den 3 januari, uppger nyhetssajten msnbc.msn.com.

Förhandlingarna, som hölls efter att domare Scott Gordon dragit in Britney Spears rätt att få träffa sina barn, hölls bakom stängda dörrar.

Ett massivt pressuppbåd fanns på plats för att bevaka förhandlingarna.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln